reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

reklama
Natalka,radziu i Maciuś wszystkiego najlepszego z okazji pół roczku,ale ten czas leci:-)
Madzia wam życzymy szczęśłiwej podróży i wracaj szybko do nas.
Ja jak byłam dziś w pracy tylko 4 godziny to po 2 mój mąż do mnie wydzwaniał żebym już wracała bo mały płacze i on ma dosyć bo nie wie co zrobić,a dziecko było po prostu głodne

Madzia szczęśliwie dotrzyjcie do celu
oj ale miałam dzień wrażeń:-) będę kierowcą:blink:właśnie dostałam swoje pierwsze w życiu autko
kurcze cieszę się jak dziecko
pierwsza jazda zaliczona - syn nie protestował grzeczniutko siedział i się rozglądał:-)

Ja się z wami żegnam na 3 dni jutro jedziemy do szczyrku,zabieramy ze sobą teściów więc się zajmą nam małym,a my się troszkę rozerwiemy.:-)

Kamu pogoda na szusowanie znakomita więc korzystaj z okazji:-)
Adaś wszystkiego naj z okazji 6 miesięcy
i jeszcze dla Sebastiana (nowy lipcowy dzieciaczek) też dużo zdrówka

Ostatnia edycja:
wszystkiego najjjjjlepszego dla polroczniakow!!
Kamu udanego wyjazdu
moj maz tez dzwonil zebym wracala,bo mala ryczy-a ona glodna :no: ci faceci ech; a ja latam od ranka, bo kupilismy samochod na akumulator dla synka-bedzie mial urodziny i zrzuta byla :-p ale okazalo sie,ze skonczyly nam sie hasla do przelewow i nie moge zaplacic za samochod :wściekła/y: polecialam rano do banku po nowe hasla a tu trzeba je zamowic i przyjkda poczxta :wściekła/y: tesciowa od rana z dziecmi a ja kurde nic nie zrobilam;l do tego dupa ze mnie i nie wzielam danych-przeciez moglam tam wlacic kase-do okienka grrr teraz musze czekac az maz wroci i pojedzie wplacic, matkooo ile zachodu; gdybym miala blisko do domku to bym obrocila ale nie dam rady :-(
jestem u rodzicow i zaraz lece do pracy

milego dzionka

reklama
Do góry