reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Witajcie dziewczyny, dawno mnie tutaj nie było i na pewno nie nadrobię zaległości, ale trudno, coś za coś. Każdą wolną chwilkę spędzam z moją Perełką :-).
Teraz jestem na zwolnieniu 2 tyg. bo podczas świąt ktoś sprzedał mi wiruska i walczę z oskrzelami. Dzięki temu przesunął mi się urlop wypoczynkowy do końca lutego. No a potem wybieram się na urlop wychowawczy. Na szczęście nie muszę martwić się o finanse, chociaż moja pensja jest niczego sobie i boleśnie odczujemy jej brak, ale z pensji męża spokojnie tez przeżyjemy. Narazie moje wynagrodzenia odkładałam na kupkę i dzięki temu nie musimy się martwić o fundusze na chrzciny, wakacje i tzw. czarną godzinę. Wobec tego nie prędko wrócę do pracy (chyba że będę chciała...- może mi się zmieni) i nie musze się przejmować kto ma zająć się moją kruszynką - Chwała Bogu. Wam również życzę takiego komfortu psychicznego w tym Nowym Roku .:happy:
A'propos mężów, mój tez się spisuje na medal.

Ostatnia edycja:
reklama
Mój to najchętniej by grał jak ma wolne,ale ja i tak go gonie do pomocy.Staram się żeby to on kąpał Maksa i jak tylko siedzi w domu to mu małego podrzucam aby się nim zajął co do sprzątania to ciężko ale chociaż łazienkę sprząta.
Ja jutro idę do pracy na 4 godziny.Teraz będę chodzić raz na jakiś czas w styczniu i w lutym w marcu może tez zobaczymy czy mama będzie mogła przypilnować Maksia przez te 4 godziny dziennie

Ja wracam do pracy 22 stycznia :-:)-:)-( Mam nadzieję że jakoś to będzie. Trochę się boję tego powrotu, no zobaczymy.
Z Marcelkiem zostanie moja mama więc przynajmniej będę o niego absolutnie spokojna ale wiem że będzie mi go potwornie brakowało.
Udało mi się wynegocjować z szefem taki układ że wracam kilka tygodni wcześnie ale za to będę miała do maja wolne środy, tak żeby Marcelowi nie zniknąć na cały tydzień. Jakoś mi tak raźniej że tylko przez 2 dni mnie dziecię zobaczy dobiero w porze dobranocki :baffled:

Maciusiu i Radku! Wszystkiego naj z okazji półokrągłej rocznicy urodzin! Maciusiowi życzymy bezpiecznej podróży do domu oraz szybkiej nauki chodzenia, zeby mógł uciekać przed babcią serwującą kabanosy, a Radkowi, żeby bezboleśnie zniósł powrót mamy do pracy oraz nie ustawał w ćwiczeniu zniewalających spojrzeń - przyda sie za naście lat:-D:-D

Maciusiu i Radku wszystkiego co najlepsze!!!
mój m w ogóle nie ma instynktu ojcowskiego, najlepiej żeby się dzieci nie odzywały, nie pokazywały i w ogóle nie.:-(
O zajmowaniu się małym przez niego żeby mama mogła troche odpocząć to już w ogóle mogę zapomnieć- przecież ja nie mam prawa być zmeczona, a on ma przeież tyle roboty...:crazy:
a co mi wczoraj odwalił napisałam na zamkniętym:angry::wściekła/y: do d... z takim chłopem

Maciusiu Radziu i Natalko (właśnie zaglądam na listę naszych dzieciaczków i jest i dziewczynka z 10go) wszystkiego naj na te pół roczku
duuuużo zdrówka i uśmiechu:-)

Naszym cudownym przystojniaczkom Maciusiowi i Radziowi z okazji pełnego pół roczku, dużo zdrówka, uśmiechu na buziuli a ich mamom radosnych chwil spędzonych z maleństwem!!!!

Agnieszko podziwiam Cię i rozumiem (moja siostra ma ten sam problem, i zawsze powtarza, że dzieciaczki ma tylko i wyłącznie dla siebie,aczkolwiek jej mąż jest naprawdę super fajny facet ale pozbawiony instyktu ojcowskiego, no po prostu tacy są chłopi....i to nic, że ona pracuje tak samo jak on na cały etat:-()

reklama
Do góry