reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

reklama
Marcik - jeśli doktor nie mówi że coś jest nie tak to raczej nie musisz sie martwić....my, dlatego że mała sie urodziła z niską wagą urodzeniową to od razu dostałyśmy skierowanie do neurologa. Jak młoda miała 3 mce neurolog stwierdził lekką asymetrię i kazał ćwiczyć. Na rehabilitacje państwowo nie udało nam sie dostać, byłam tylko raz u rehabilitantki, która stwierdziła że asymetrii nie ma, tylko lekka preferencja prawej strony ciała....neurolog po tygodniu potiwerdziła ze rehabilitacji nie ma. Teraz byłyśmy na kontroli i okazało sie ze musimy ćwiczyć bo małej samo sie nie wyrównało a przy okazji zwróciła uwagę na te rączki i pokazała ćwiczenia zeby mała nauczyła sie na rączkach odpychać.
Jesli chcecie to taki wątek mogę założyć i wpisywać to co robimy aktualnie, M jak wróci to poproszę żeby fotki porobił i też wstawie, ok?
Post - będzie dobrze, koniecznie daj znać jak po wizycie u gina, i pamiętaj o fotce!!

POst tzrymam kciuki i czekamy na fotke:tak:
a ja się zbieram ........ale na uczelnie:wściekła/y:mały miał zostać z M ale cos mu wypadło i jak narazie to nie mam go z kim zostawić siostra nie odbirea komórki więc pewnie jeszcze śpi:cool2:

Pabla fajny będzie ten wątek też na niego czekam niecierpliwością,bo mój Maksiu taki leniuszek to chętnie z nim poćwiczę.A teraz idę dać małemu deserek.
Mój mąż też jest maniakiem rajdowym,ale jako kibic.Niestety nie miał kasy jak był młodszy na to aby jeździć a teraz to już chyba za późno ale ja się nawet cieszę bo bym się za bardzo stresowała jak by jeździł na tych rajdach.Od jakiś dwóch lat mnie tak ciąga za sobą na większość rajdów,ale nie zawsze mi się chce jeździć

Ja niekompetentna aby go prowadzić, ale założyć mogę i wpisywać wszystko co mamy zalecone robić:-) mam nadzieję że chętne dzieciaczki skorzystają.

ależ kompetentna jak najbardziej, bo na własnej skórze z Lenką przerabiacie! My chętnie skorzystamy, może to moją łamagę trochę zastymuluje do większej aktywności:tak:

Witam wczoraj nie mialam czasu zeby zagladnac na BB.
Ika,Adas,Maksiu zpoznione zyczenia z okazji polroczku:-)
Ja tez jestem czasami zazdrosna o mojego G choc nie mam o co:tak:
Dziekujemy za zyczonka

reklama
Do góry