• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

reklama
ja tez popieram akcje Surv + ksiazka:-) Zawsze mi sie podobaly Twoje posty:-)
Iza-rowniez zdrowka zyczymy

u nas dzidzia juz spi, oczywiscie nie zjadl duzo wiec pewnie bedzie wesola noc.no i jestem pewna ze to zęby bo tak biedaka bolało wieczorem ze wariował:-(
no a teraz relaks, lampka wina z M i jakis dobry film:-)
a juztro jedziemy z Szymonkiem na mala wyprawe zimowa, pozyczylismy dla niego takie sanie z budka(nie wiem jak to sie profesjonalnie nazywa) i rakiety sniezne i idziemy w gory:-) mam nadzije ze pogoda nam dopisze:-)

Tosika -cwszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!
U mnie M właśnie robi jajecznicę, mała na macie a ja oczywiscie przed kompem:-) potem jade do media martk obejrzeć blendery i w końcu cos kupić..

Kate- znakomity pomysl, jestem za! Surv- Twoje lekkie pioro i wspanialy styl nie moga sie zmarnowac, napisz ksiazke!:tak::-);-):tak:
Spłoniłam się jak nastoletnie dziewczę czytając Wasze komplementy;-) Ale ja naprawdę nie specjalnie, mi tak samo wychodzi to pisanie.... z tym że liceum o mały włos bym nie zdała przez j. polski, bo polonistka sugerowała mi wybór jakiegoś zawodu, w którym nie bedę musiała napisać ani słowa...konserwator powierzchni płaskich, starszy dójkowy w gospodarstwie rolnym...:-)

A serio to książka mi po głowie od dawna chodzi, moze wychodzi kiedyś;-)

Tosika, sto lat! powodzenia w interesach, nieustającej radości z dzieci i męża, a przede wszystkim pogody ducha zawsze i wszędzie!:tak:

Tosika 100 lat wszystkiego Naj Naj Naj zdrowka ,radosci i usmiechu na twarzy!!
Surv jeszcze ksiazki nie ma a juz masz tylu fanow do ktorych oczywiscie sie zaliczam:tak:

Tosika spełnienia wszystkich marzeń i dużo zdrówka!!!
Surv w takim razie bierz się za pisanie,widać już masz chętne osoby do czytania Twoich książek i ja myślę o tym całkiem serio.
My już po śniadanku,młody leży i szaleje na macie,mąż pojechał sobie pojeździć na quadzie,jak się rozchoruje to go rozerwę.
Jak przyjedzie jedziemy do moich rodziców na obiadek nie ma to jak obiadek u mamusi:-)

surv jakbyś zebrała swoje posty to by całkiem fajna książka wyszła także jedną już byś miała. Bierz się za drugą:tak::tak:
kamu szbko otwieraj filię w kraku to się przeniosę do Cię:-D:tak::tak:

a ja znowu mam ferie. Pusto w domku, czytam coby nie myśleć jak mi tęskno.:-(

Witajcie cioteczki!!!! "chwile" mnie nie bylo a tyle sie tu dzieje!!!!zaluje ze pracuje na caly etat na nic czasu.....Na poczatek chcialabym zlozyc najserdeczniejsze zyczenia naszym kochanym 6miesieczniakom i tym które juz mają 7mcy!!!! chowajcie sie zdrowo!!!!Przyłączam sie również do życzeń dla Tosiki!!!!!!:-):-):-):-)
Surv trzymam kciuki za twoje pisarskie plany, jestem pewna ze Ci sie uda.....ja również mam swoj "debiut pisarski" za sobą...jak Radziu byl malenki wymyslailam mu bajke a potem dopracowalam szczegóły i zapisałam na kompie moze mu kiedys wydrukuje i przeczytamy wspolnie...ale to bajka z seriii dawno dawno temu byla sobnie ksiezniczka...wiec nie wiem czy chlopakowi przypadnie do gustu, no chyba ze Wam tu wrzuce i poradzicie :-D:-D:-D jeszcze troche to trzeba bedzie wymyslac bajki o autkach czy franklinie hehehe pozdrawiam serdecznie

reklama
Post jak byś chciała jakieś spodnie z tej firmy to daj znać przymierzysz sobie u siebie w Kraku podasz mi kod (one mają takie kody na metkach) a ja ci prześlę,na pewno dużo taniej niż w Kraku.Dla mnie to żaden problem.
Z naszej rodziny chyba w Krakowie mają swój firmowy happymum w C.H Plaza

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry