reklama

Lipiec 2008

reklama
no i dupa blada. Ika dostała biegunki po lekach i teraz pewnie ją jeszcze z tydzień potrzymają:szok::no::no::no:buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Post, spokojnie może minie szybko? Jeśli sami ją karmicie, to dawaj jej marchewkę przetartą z ryżem i jagody, zarówno same jak i z kleikiem ryżowym - ja Florkę taką dietą z biegunki polekowej wyprowadziłam w dwa dni.

Kurcze, Post, to fatalne wieści!!!!:-(:-(:wściekła/y::wściekła/y: ale moze jakoś szybciutko sie poprawi:confused: oby, oby......duzo zdrówka dla calej Twojej rodzinki...
Ja właśnie przekopałam sie przez 3 torby ciuchów od mojej siostry, mam całą garderobę wiosenno-letnio-jesionną:szok::tak: samych sukienek mam około 30:szok::szok: pewnie założymy 1/3 tego....więc teraz muszę sie hamować na zakupach, bo bezsensu kupować jej ciuchy, kurtek na wiosne mam z 4......więc kupuję tylko body ( bo tego brak ), rajstopki, skarpetki......

no dali jej kroplówkę chyba i dieta...0 mleka marchwianka i kelik na wodzie
a w dodatku ona ma odparzenie na pupie chyba też od leków.(tak mówił lekarz) no i przy tej biegunce to ja jej pupe marnie widzę
kurcze no i nie moge pojechać. Małż mnie namawia na wizytę w szpitalu ale ja się boję o fasolkę. Kurde jaki schiz już nie wiem co robić:szok:

Post a robili badanie kału na rota? Miki złapał właśnie w szpitalu:angry: Kroplówa, żeby się nie odwodniła:-(
Zdrówka dla Twojej Mamy. U nas i jedna i druga złapały badziewia od dzieciaków, ale już wszyscy wychodzimy na prostą.

Surv, taki talent pisarski musi się objawić szerszej publice:tak:

Tosika, wszystkiego najlepszego!!! Żeby dzieciaki zdrowe były, biznesy rosły w siłę, a mąż spełniał wszystkie życzenia (fju, fju, różowy laptop:-p)

Post niekoniecznie. Miki miał tylko biegunkę i to nie jakąś straszna, żeby się z niego lało. A pupkę koniecznie wietrzcie - najlepsze lekarstwo na odparzenia:tak:W każdym razie od tego trzeba zacząć.

no to zapytam
no z wietrzeniem pupy powstał problem bo małż mówi że jak ika biegunki dostała to strzela przez pół pokoju:-D:-D:-D
a pupę jej od kilku dni smarują gencjaną i maścią Tormentiolową. Zaczęło się od woreczka na mocz i poleciało w ciagu jednego dnia takie odparzenie jakiegi nigdy nie widziałam:szok::szok::szok:. Lekarz mówi że moze to być po lekach:-(:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry