reklama

Lipiec 2008

Witam,
spóźnione życzenia SPEŁNIENIA MARZEŃ dla TOSIKI:-D:-D:-D
Liwus wszelkiej pomyślności z okazji pierwszej rocznicy ślubu;-)
Post wspaniałe wieści, mam nadzieję, że jutro będziesz miała Ikusię w domku:-)
Surv zdrowia dla Siostry;-) kurde a myślałam, że tylko u nas służba zdrowia jest taka do dupy:baffled:
nie było mnie wczoraj bo niestety wczoraj po południu zmarła moja Babcia:-(:-(:-( jakoś nie miałam głowy na nic:-( najgorsze jest to, że nie umiem się popłakać tylko myślę i myślę o Babci, aż głowa chce pęknąć:no: jutro pogrzeb:-( na dodatek Mały ma znowu katar i aż się boje,żeby znowu nie był chory:szok: M w pracy, a ja siedzę sama z Antkiem i szału dostaje:wściekła/y: miłego dnia:tak:

reklama
Kate, bardzo, bardzo mi przykro z powodu śmierci Twojej Babci. Trzymaj się na ile to możliwe, na płacz przyjdzie moze czas potem, każdy w swój sposób radzi sobie ze stratą. No i pamietaj, że Babcia jest już w końcu szczęśliwa, nic jej nie dolega, nic nie boli, a z góry będzie się Wami dalej opiekować

Liwus wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, niech mąż rozpieszcza cię bezgranicznie:-):-):-)
Surv zdrowia dla siostry życzę!! A nie możecie sprowadzić siostry do PL?? służba tu do dupy jak nasz Kate pisze, ale przynajmniej blisko was będzie:happy:
Kate trzymaj się kochana!!Bardzo Tobie wspólczuję.....wiesz kiedyś czytałam, że jak się myśli o zmarłych to ich dusze się oczyszczają, nie wiem ile w tym prawdy ale jak w coś się wierzy, to wtedy tak jakoś łatwiej....Pamiętaj jak ci będzie źle i smutno, to masz zawsze nas na wyciągnięcie ręki:tak:

Kate bardzo mi przykro z powodu Twojej babci,trzymaj się kochana,pamiętaj że zawsze możesz się tu wygadać.
Surv trzymamy kciuki za siostrę,och z ta opieką lekarzy szkoda gadać.
Liwus najlepsze życzonka z okazji rocznicy.
Ja zmykam do pracy wieczorkiem do was zajrzę

Witam Dziewczyny, pięknie dziękuję za życzenia:-)
Tosika spóźnione życzenia urodzinowe wszystkiego naj i 100 lat:happy:
Liwuś najlepsze życzenia z okazji pierwszej rocznicy ślubu;-)
Post świetne nowiny odnośnie Ikusi, już niedługo będzie z Tobą w domku i wszystko wróci do normy:tak:A Ty dbaj o siebie i fasolke:tak:
Surv dużo zdrówka dla siostry przesyłam, a służba zdrowia to jednak wszędzie taka sama, czy za pieniądze czy państwowo szkoda gadać:-(
Kate wyrazy współczucia, płacz przyjdzie z czasem, a Babci jest już lżej. Trzymaj się.

Mnie troche tu nie było, bo mama mnie odwiedziła i jakoś tak czasu nie miałam żeby zajrzeć a Wy tyle produkujecie że nie nadążam z czytaniem;-)

Tosika spoznione zyczenia urodzinowe,duzo zdrowka,pociechy z meza i dzieci,powodzienia w interesach.
Liwus wszystkiego dobrego z okazji rocznicy slubu.
Kate wspolczuje bardzo.Na placz przyjdzie czas. Ja teraz jak mysle o mojej mamie to placze,jak umarla to tez plakalam ale teraz to chyba bardzej z tesknoty za Nia.Trzymaj sie.
Post ciesze sie ze z Ika juz lepiej. A Ty kuruj sie i zostan w domku mam nadzieje ze jutro sie zobaczysz z coreczka:tak:
Survi trzymam kciuki za Twoja siostre, mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze.
Ja dzis rano wrocilam z nocki,teraz mam 3dni wolne i w czwartek na dzien. Syna wywiezilsmy do mojej kuzynki, a maz chodzina 14do22 do pracy.

Kate kochana trzymaj sie dzielnie babci jest juz lepiej a i Tobie z kadym dniem bedzie lzej zobaczysz czas leczy rany banal ale prawdziwy!!
Moj dziadek zmarl jak Mis mial tydzien tak bardzo tego nie przezylam poniewaz cala moja uwaga skupiona byla na Misku ale Dorka ma raje teaz jak pomysle chce mi sie plakac ale wlasnie z tesknoty!!
Liwus aby tych rocznic jeszcze ze 100 bylo!!
Surv 3mam kciuki za zdrowie siostry bedzie dobrze musi byc ale rozumiem jak musi Ci ciezko bedac w Pl nie mogac jej odwiedzic.Straszne jest jak rodzina po swiecie rozsiana:baffled:

Moj syn mial wczoraj urodziny ale my mielismy kolede i niestety goscie przyjda dopiero za 2tyg.Wiecie jeki byl szczesliwy jak do Niego dzwonily ciocie i skladaly mu zyczenia:-)Na koledzie ksiedzu nie dalismy koperty, G chcial dac ale ja powiedzialam ze nie ma dawac, dalismy tylko ministrantowi.

reklama
Kate - ogromnie ściskam!!!! bardzo mi przykro z powodu Twojej Babci, trzymaj sie Kochana!!
Post - oby jutro Ika już była w domu.
U mnie maruda nr 1 , jeszcze tak nie było odkąd sie urodziła:szok::no: muszę jakos sie zebrać w sobie żeby to przetrwać:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry