reklama

Lipiec 2008

reklama
Andula ja to kiedys wyczytalam ze nadzwyczaj inteligentne dzieci nie chca spac bo im szkoda czasu na spanie:-) wiec moze to to ;-)
trzymam kciuki za przylot meza:-)

kurcze już sama nie wiem. Małż donosi że ostatnia kupa nie była taka ładna:wściekła/y:
No ale mam nadzieję że się nie pogorszy.
Ja zwlokłam się żeby coś zjeść. Kurcze no czuję że rozkłada mnie od nowa. Fasolko trzymaj się dzielnie.

Surv...trzymam kciukasy za sprawne ręce wikingów..Daj znać

kurcze wracam do wyrka. poczytam Was później:-(

Rudka, bajka cudna, nie sądzę, żeby Radek protestował, że o księżniczkach, bo to w końcu on gra pierwsze skrzypce;-)

Post, byle do jutra mała zachowała pozory braku biegunki, zeby ją do domku puścili, a w domu szybciej ją wyleczycie niż w tej wylęgarni zarazków.:tak:

Operację przełożyli na jutro, bo będzie większa, nieoszczędzająca, jeśli uznają, że tak trzeba - wytną wszystko:-( Nie mogę się pozbierać za bardzo i bezsilność mną miota:baffled:

Post trzymam kciuki za Ike:-) no i Ty sie oszczedzaj jak mozesz!

Surv trzymaj sie mocno, na pewno bedzie dobrze!musisz myslec pozytywnie choc wiem ze to teraz trudne

Kate wyrazy współczucia, wiem co czujesz niedawno umarła moja bliska ciocia,wypłacz się, lżej ci będzie na serduszku.
Surv bardzo współczuję takiej sytuacji i trzymam kciuki za zdrówko siostry, oby było wszystko w jak najlepszym porządku.
Post czekamy na Ikusię:tak:
Rudka pisz więcej:tak:

reklama
Witam serdecznie, z uwagi na to że macie już doświadczenie potrzebuję dobrej rady odnośnie wózka dla maluszka :-) otóż mój mąż chce wózek wielofunkcyjny, ja słyszałam opinie że lepiej jest kupić osobno głęboki i osobno sapcerówkę :-)
wypowiedzcie się proszę :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry