reklama

Lipiec 2008

reklama
Surv trzymaj się,wiem że łatwo powiedzieć ale wszystko musi być dobrze.
Rudka przepiękna bajka,masz talent.Bardzo przyjemnie się ją czytało.
Andula chyba nadajemy na tych samych falach:-) ja tez Maksowi po raz pierwszy dałam bebiko na noc,coś przy tym hippie ostatnio mi się rzucał.Zobaczymy czy będzie lepeij spał bo dziś w nocy też rewelacyjnie nie było:baffled:
Żabka ja tam mam wielofunkcyjny( coneco toledo) i bardzo go sobie chwale nie zamieniła bym na inny,super się nim jeździ,bez problemu pokonuje wertepy

Wytna wszystko? Tzn. jajniki?
Jajnik jeden na pewno, być może i drugi i macicę:baffled: No nic, oby wyszedł jednak wariant optymistyczny... trzymajcie mocno kciuki:tak:
Idę do marudy, która po tradycyjnej kwadransowej drzemce, obudziła się pełna werwy i słysze jak wali z tatą klockami o garnuszek na klocuszek - hit ostatnich dni, który durna matka kupiła nie przewidując, że melodie bedą mnie do białej gorączki doprowadzać:-p

Wiem co to za zabieg moja mama go miała w wieku 33 lat,miała ciążę pozamaciczną lekarze się nie zorientowali,prze 3 dni jeździła do szpitala z krwotokiem a oni tamowali i odsyłali do domu.W końcu jak doszli co jest to było już praktycznie za późno jedną nogą na tamtym świecie (a tu dwójka małych dzieci) usunęli wszystko,taka młoda była.Pamiętam jak dziś jak leżała pod tym respiratorem,jeszcze się nie mogła obudzić bo był młody anestezjolog i dał jej za dużo narkozy (czasy komuny)Na szczęście jej organizm bardzo dobrze to zniósł,nie musi brać do tej pory żadnych hormonów ani jeszcze przekwitu nawet nie miała

Surv kciuki trzymamy mysl pozytywnie i dodawaj siostrze otuchy bardzo wazne aby podeszle do operacji pozytywnie(o ile to mozliwe) szybsza bedzie rekonwalescenja:tak:
Kamu oby bebiko na noc dalo przespac nam nocke:-)

Kate, bardzo mi przykro:-(

Liwus, wszystkiego najlepszego z okazji Rocznicy Ślubu!
Super, że Ika już za niedługo będzie w domku. Post kuruj się i nie daj się. Jak zobaczysz Ikę, to na pewno power wróci:tak:
Tosika, ale numer z tą idiotką/lekarką:wściekła/y: Bardzo dobrze zrobiłaś
Surv, trzymam kciuki za siostrę. Bądź dobrej myśli

Dorcia, wszystkiego najlepszego dla Seby!
Rudka, bajka super!!!

reklama
Surv- trzymam kciuki!

Moje dziecko zaczelo mowic ma-ma-ma-ma-ma :-), co wprawia mnie w prawdziwa dume! Wlasnie kupuje na ebay-u garnuszek na klocuszek, mam nadzieje, ze mlodej sie spodoba, a ja nie bede miala po 2 dniach tej zabawki po dziurki w uszach.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry