TOSIKA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI UiRODZINEK:-)
do nas wlasnie jada dziadki
juz obmyslili plan - wejda pojedynczo coby sprawdzic na kogo lepiej reaguje wnusio - krejzole jakich mało
maz dalej spi, |Tymko piszczy mi na kolanach a rosołek leniwie sie gotuje
surv pisz, pisz knigu - chetnie poczytamy i pozrywamy boki, bo pewnie i na horrorze z twoimi zdolnosciami człowiek by sie trzasł ze smiechu miast strachu
do nas wlasnie jada dziadki
juz obmyslili plan - wejda pojedynczo coby sprawdzic na kogo lepiej reaguje wnusio - krejzole jakich mało

maz dalej spi, |Tymko piszczy mi na kolanach a rosołek leniwie sie gotuje
surv pisz, pisz knigu - chetnie poczytamy i pozrywamy boki, bo pewnie i na horrorze z twoimi zdolnosciami człowiek by sie trzasł ze smiechu miast strachu

no i jak kiedyś mnie się spytał co bym chciała to ja mu na odchodne, ze różowy kkomputerek;-) i wiecie co dostałam- rózowy komputerek 
Jest fajny bo mały i poręczny, ale ten kolor..... dlaczego chłopy biorą do serca wszystkie nasze słowa, kiedy nie trzeba
a tak na marginesie oczyma wyobraźni już widzę jak M psuje się jego laptopik i musi wziąć na prezentacje multimedialną mój, ciekawe co uczestnicy by pomyśleli o swoim wykładowcy
a wiecie że on nawet ma kwiatki różowe na klawiaturze!!przegięcie normalnie wrrrrr...
Ja tam jak wcześniej wspomnialam pół nakładu wykupuje;-)znam pare wydawnictw czyli jak będziesz miała już rękopis to ja dalej cię pokieruje.

w końcu przeszukałam net i zamówiłam w aptece internetowej...