• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

TOSIKA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI UiRODZINEK:-)
do nas wlasnie jada dziadki
juz obmyslili plan - wejda pojedynczo coby sprawdzic na kogo lepiej reaguje wnusio - krejzole jakich mało:-D
maz dalej spi, |Tymko piszczy mi na kolanach a rosołek leniwie sie gotuje
surv pisz, pisz knigu - chetnie poczytamy i pozrywamy boki, bo pewnie i na horrorze z twoimi zdolnosciami człowiek by sie trzasł ze smiechu miast strachu:-D

reklama
Moje drogie koleżanki, bardzo ale to bardzo dziękuje za pamięć i życzenia!!!!!!!!

Muszę się wam pochwalić, że dostałam od M na urodziny taki mały komputerek i to wszystko przez Was;-) ponieważ wcześniej dostawało mi się spady po mężu, które chodziły tempem żółwim, ale mi to bylo lotto, bo tyle o ile musiałam wejsć do interentu a jak coś więcej musiałam zrobić to brałam od M:-) ale odkąd jestem z wami to zmienił mi się punkt widzenia i mój komp już mi nie wystarczał, a M się wkurzał bo mu zabierałam narzędzie pracy:-p no i jak kiedyś mnie się spytał co bym chciała to ja mu na odchodne, ze różowy kkomputerek;-) i wiecie co dostałam- rózowy komputerek :szok::szok::szok: (przecież ja z nim nigdzie nie wyjdę!!bo mnie za lolitę jakąś wezmą:baffled: Jest fajny bo mały i poręczny, ale ten kolor..... dlaczego chłopy biorą do serca wszystkie nasze słowa, kiedy nie trzeba:sorry2: a tak na marginesie oczyma wyobraźni już widzę jak M psuje się jego laptopik i musi wziąć na prezentacje multimedialną mój, ciekawe co uczestnicy by pomyśleli o swoim wykładowcy:rofl2: a wiecie że on nawet ma kwiatki różowe na klawiaturze!!przegięcie normalnie wrrrrr...
Widzisz Surv klamka zapadła!!!:tak: Ja tam jak wcześniej wspomnialam pół nakładu wykupuje;-)znam pare wydawnictw czyli jak będziesz miała już rękopis to ja dalej cię pokieruje.:happy:
Rudka dawaj nam swój rękopis:-) ja osobiście uwielbiam bajki i jak leci jakaś nowość w kinie to my z M walczymy kto pojdzie z małym do kina:-p

Tosika wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, spełnienia marzeń. A komputerek super, moja córcia lubi różość ( tak mówi o kolorze różowym):tak::-)

Tosika - naj, naj, naj:tak::tak::tak: Dużo zdrówka, cierpliwości i różowych komputerków. A tak swoją drogą, to nieźle się spisał mężulek:-):-):-) Ja na szczęscie już 2 lata mam swojego laptopa. Przydałoby się wymienić na nowszy model, ale to jeszcze musi poczekać. Grunt, że z Marcinem nie bijemy się o to kto i kiedy zasiada przed ekranem. Laptop jest mój, mój i tylko mój, a w przypływie dobroci udostępniam go swojej drugiej połówce. On korzysta ze stacjonarnego, ale też się przymierza do zmiany na mobilny:-D:-D:-D

Tosika ale gapa z e mnie
Sto lat moja droga

A ja zakręcona jestem. Mama się rozłozyła. 39 stopni gorączki:szok::szok::szok: i do dziecka na noc brat pojedzie. Normalnie niech ją wypiszą wkońcu bo rodzina nam sie wykrusza. Drugi brat też chory a ja wcale nie zdrowsza. Co to za wirus. Mojej mamy to już żadne przeziębienie nigdy nie brało:-(

ptaszyna pewnie jakieś wirusy szpitalne - największe cholerstwo
oby rodzinka szybko zdrowiała, ale Ikusia i Ty jeszcze szybciej:tak:
Tosika super chruper róż laptop
ja też zamierzam kupić nowe coś bo - ułamałam matrycę :zawstydzona/y:
ale póki działa to niech działa - pewnie Tymek dokończy zniszczenia some day;-)
a u mnie dziadki wyrywają sobie Tymka z rąk:-D:-D:-D
mąż nadal śpi:-) sprawdzałam - żyje;-)

My po spacerku, mała wykrzykuje coś na macie, M objada sie ciastem....
Tosika -róż laptop, no nieźle:-D
mi swego czasu marzył sie biały macbook.
Narazie jednak jeden laptop nam wystarcza w zupłeności.

Tosika- wszystkiego dobrego z okazji urodzinek! Prezent wystrzałowy, teraz przynajmniej M nie bedzie Ci podbierał:-)
U nas tez skomputeryzowane towarzystwo, trzy osoby w domu i trzy laptopy:-) nawet Maly ma swoj, ktory zreszta kocha ponad zycie:-)

reklama
Byłam dzis łącznie w 5 aptekach i w żadnym żelu orajel baby:wściekła/y: w końcu przeszukałam net i zamówiłam w aptece internetowej...
nic wprawdzie nie widzę ale młoda szaleje jak nigdy, gryzie wszysstko, nawet butle jak daje jej jeść....i się wścieka okrutnie:crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry