beaa
Mamy lipcowe'08
Kate- jeszcze odnosnie twojej kolezanki, nazwalabym ja toksyczna osoba bo z tego co piszesz to chyba taka jest. Ja tez kiedys taka mialam ale ograniczylam ta znajomosc do minimum.
Dzisiaj mam okropny dzien
, pogoda pod psem, snieg topnieje i pada deszcz, widzialnosc minimalna. O 9 musialam pojechac na miasto i jakis debil wjechal we mnie. tzn. w lewa strone auta
(kupionego 2 tyg. temu). Bylam na drodze glownej, a on z jakiejs bocznej uliczki sobie wyjechal prosto na mnie
. Jezdze od 10 lat i pierwszy raz mialam taka przygode. Jak dobrze, ze mala byla w domu z babcia. Jej fotelik jest z lewej strony wiec, gdyby tam byla to by moglo sie jej cos stac. Mialam jeszcze jechac do kolezanki na ploty ale juz mam dosc atrakcji na dzisiaj.
Dzisiaj mam okropny dzien
, pogoda pod psem, snieg topnieje i pada deszcz, widzialnosc minimalna. O 9 musialam pojechac na miasto i jakis debil wjechal we mnie. tzn. w lewa strone auta
(kupionego 2 tyg. temu). Bylam na drodze glownej, a on z jakiejs bocznej uliczki sobie wyjechal prosto na mnie
. Jezdze od 10 lat i pierwszy raz mialam taka przygode. Jak dobrze, ze mala byla w domu z babcia. Jej fotelik jest z lewej strony wiec, gdyby tam byla to by moglo sie jej cos stac. Mialam jeszcze jechac do kolezanki na ploty ale juz mam dosc atrakcji na dzisiaj.

.
(taaaa to chyba babcina szkoła) a dzisiaj już było ładnie. Mama przyszła powiedziała że Ika musi zaczekać i Ika czekała:-). Nadal jednak marudzę że trzeba sie mną nieustannie zajmować ale i tu robimy postępy:-)
najważniejsze, że nic Ci nie jest;-) ja strasznie się boję jeździć samochodem od kiedy mieliśmy stłuczkę i jakiś szalony małolat wjechał nam w bok samochodu od mojej strony