reklama

Lipiec 2008

Hej, ja już po basenie, umyłam łazienkę i kuchnię, wykąpałam sie i padam z nóg:szok::-) a jeszcze mam w planie wypad do centrum handlowego po jakis sexi komplecik;-):tak: i książeczki do czytania dla małej.
A pogoda wiosenna:-)
M dzisiaj rusza na spacerek z młodą:-)

reklama
a ja właśnie wróciłam z zajęc - jak miło, że pan rozumie spragnionych słońca:-)
mąż na spacerku
babcia lata na miotle (cały ambaras ogarnięty;-))
a ja wcinam szarlotkę, piję kawkę i siedzę na bb:-) - żyć nie umierać:-D
jak zwykle w weekend cicho więc powiem krótko - korzystajmy ze słonka:tak:

Ja też już prawie cały dom posprzątany, została mi tylko łazienka. Teraz mała przerwa na kawę, a później próba uśpienia mojego brzdąca :-)Post się nie odzywa, mam nadzieję, że Ika nie rozchorowała się znowu...

Pabla- ja nabedziesz ten sexi komplecik to pochwal sie na zamknietym:-D:rofl2::tak:.

U nas katar prawie mija i chyba jest to zasluga inhalatora pozyczonego od kolezanki. Mala go uwielbia, usypia z maseczka zalozona na twarz, jak zdejmuje to jest krzyk (dziwne dziecko:baffled:). O taki jest ten inhalator : NAJLEPSZY nebulizator INHALATOR MEBBY dla DZIECI! (539626326) - Aukcje internetowe Allegro

Moja mama piecze ciasto, o takie
plesniak_011m.jpg

Ja wlasnie wrocilam z polskiej szkoly (taka sobotnia szkolka), gdzie od nastepnego tygodnia bede meczyla dzieciaki;-).

Beaa a czego będziesz uczyć?:-)
Post co u Ciebie kobietko! odezwij się!:tak:
Ja upiekłąm szrlotkę nic nie posprzątałam bo korzystając ze snu Kuby pisałam moją pracę która jak narazie jest w opłąkanym stanie:crazy:no ale myslę pozytywnie;-)
Co do nauki na nartach uczył mnie mąż a potem koleżanka instruktorka, teraz w planach nauka na desce:tak:ale to w przyszłym roku bo teraz juz nie ma czasu:sorry2:

reklama
Beaa, przepis na ciasto podrzucisz? wygląda bosko!
U nas dziś 13 stopni, tylko czasu na spacery brak:baffled: Pół dnia na szpital zeszło, a teraz siadam do roboty, ale jutro chyba męża wygnam z Młodą do parku, bo w domu oboje się nudzą i mi głowę ujeżdżają:-p Sprzątanie przemilczę, bo porastamy brudem, dopóki nie skończę zlecenia....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry