reklama

Lipiec 2008

Moja padła o 17:00 i jeszzce śpi:szok::szok: chyba zaraz ją obudzę bo jeszcze kąpiel przed nami......chyba też ją tata wymęczył i miała dosyć towarzystwa:-)

reklama
hej, co porabiacie?
ja pije małego leszka:-) i wciągam paczkę nachosów, M wyszedł na balety, młoda śpi....
obejrze może naciągaczy na tvn.....i nie wiem czy zasnę, bo nie znoszę spać sama ( obecność Młodej mi nie pomaga w mojej nocnej traumie:-( )
moze któraś do mnie wpadnie na noc?? mam dobry bimberek w barku;-):-)

hej
ja chyba poprosze
mam katar niemilosierny-a myslalam,ze sie juz nachorowalam po ostatnim tygodniu :dry:
moje maluchy spia; maz przed tv....wlasnie wybilam mu z glowy pifffko-chcial sobie na kaca wypic-wczoraj zabalowal w wyniku czego sama z dzieciakami bylam dzisiaj :baffled:

Iza, to zapraszam....nachosy wprawdzie już sie kończą ( jestem przed okresem, więc działam obecnie jak odkurzacz:-) ), ale bimber jest;-)
i mnie jutro też to czeka, bo M pewnie wróci około 03:00-04:00....ale już mu zapowiedziałam że około 15:00 wychodzę pofarbować włoski do kumpeli, więc musi do obiadu sie ocknąć.
Pearl- zapraszam również!

To i ja bym może wpadła? Młoda ujeżdża sfrustrowanego tatusia, a ja niby w pracy jestem, ale w końcu to nie taka praca, żeby czegoś na boku chlupnąć nie można było:-D

M jakiś mecz ogląda, a siedzę na necie, ale za chwilkę poczytam książkę. I piję herbatkę. Niestety bimber będzie jeszcze musiał poczekać:-p

O, właśnie byłam karmić młodą, bo sie obudziła. Teraz, w czasie pobudek nic innego nie działa jak cyc:dry:i znów budzi się co 3 godziny:baffled:

Ja też bym chętnie wpadła:-) Mój też ogląda razem z teściem,a teściowa sprząta po kolacji,o właśnie przyszła.
Pearl wysłałam Ci te książki od razu jak do mnie napisałaś,nie dostałaś,bo mi wyskoczył komunikat że wysłane,jak coś tom wyśle jeszcze raz nie ma problemu.

reklama
Zapraszam wszystkie!!!!
a zmieniając temat - czy zna któraś z Was sprawdzoną księgarnię internetową?? chcę kupić Bracia Lwie Serce - Astrid Lindgren i nie wiem gdzie.
Miałam tą książkę w dzieciństwie i bardzo utkwiła mi w głowie, od dawna próbowałam sobie przypomnieć tytuł i sie udało! teraz chcę kupic książkę, żeby znów przeczytać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry