reklama

Lipiec 2008

Ja jestem padnięta, drugie pół dnia w złotych tarasach, zakupiłam 2 sexi kompleciki ( fotki na zamknietym jak małż sie zmyje z domu - czyli wieczorkiem ), teraz młoda padła, a my odpoczywamy.
Mąż dzis na męski wieczór idzie z okazji swoich 30 urodzin, czyli pewnie całą noc będziemy z młodą same.
ja na wieczór mam piwko i nachosy więc będzie dobrze. M został dziś sam z młodą na 3 godz i trafił na wersję marudną - oj jak mi gadał jaki to zmęczony jest po tych 3 godz:szok::-)
co z tą Post!!????

reklama
Pabla po takich zakupach to walentynki będą chyba udane?;-):-D:-D:-Dczekamy na zdjęcia:tak:
Beaa no to powodzenia z uczniami, chyba że te dzieci inne niż w Polsce szczególnie w wieku dojrzewania:dry:(przed ciąża pracowałam w gimnazjum- ło matko co za hołota:dry:niestety:dry:)
Surv nie jesteś sama, u nas też brak czasu na spacer, M na robocie a ja sama w domu z marudzącym Kubą i otwartym laptopem z pracą:dry::dry:ach szkoda gadać:dry:uroki wychowawczego:confused:

My pojechaliśmy do teściów,taki nieplanowany wypad.Mąż rano wpadł na pomysł.
O 9.30 wyszłam z Maksiem na spacerek,przepiękna pogodę dziś mieliśmy,potem przekazałam go mamie i poszłam do pracy.A po pracy do teściów.
Więc mam labę bo teściu szaleje z młodym.
Pabla czekamy na zdjęcia.
Dziewczyny trochę mnie martwi że Post się nic nie odzywa,może trzeba by było napisać jakiegoś sms-a?

ale Kiwaczka rzadko do nas zagląda:-(
Madzik wstawiła zdjęcie na zamkniętym, napisałam tam do niej, moze przeczyta i wyśle Post smska.
o, odezwałaś sie Madzik:-)

reklama
czesc Dziewczynki
u nas dzien jak codzien, w sumie niedawno wstalimy:-)pogoda dosyc ladna wiec tez moze na jakis spacerek sie wybierzemy. Wczoraj M mial wolne wiec pojezdzilismy po sklepach, kupilam Malemu dwie pizamki, bo juz nam sie te spiochy znudzily, zreszta to juz duzy chlopczyk wiec wole go w zwyklej pizamce. A sa takie slodkie ze tylko go w niej zjesc, na jednej jest napisane "handsome just like daddy" co zreszta polechtalo mojego M wczoraj l:-)
Dziewczyny jak ja wam zazdroszcze tych mam i tesciow i wogole rodziny na miejscu. My tu sami jesetsmy i naprawde strasznie mi to doskwiera:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry