reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Buziaki dla Ady:-)
Liwus świetna z Ciebie wnuczka i z tym obiadem miałaś rację:-) ja od jutra gotuję tylko dla siebie bo mój M jest zdania, że on wszystko robi najlepiej, więc niech gotuje sobie sam albo umiera z głodu - mam to gdzieś:-D

no i wróciłam do domu - jakoś ciężko mi było, ale się przemogłam i jestem:zawstydzona/y: M jeszcze w pracy i jeszcze nie rozmawialiśmy:baffled: jakoś nie widzę szans na poprawę TEN TYP TAK MA:wściekła/y: ale zobaczymy:-( czasami mam wrażenie, że podzielę los własnej Mamy i będę rozwódką z małym dzieckiem:zawstydzona/y: dosyć smęcenia;-) miłego wieczoru:-D

reklama
Sto lat dla Księżniczki Ady !!

Kate może nie będzie tak źle , wiesz jakie te typy są. Uparte i obrażalskie i oczywiście wszystko wiedzą najlepiej ale jak co do czego przychodzi to nic nie wiedzą. Mój M zawsze instruuje mnie jak mam robić zupy itp. to któregoś razu mu powiedziałam żeby sam zrobił to nie wiedział za co ma się zabrać.
Może jednak przyjdzie do Ciebie Twój małż z bukietem róż. Wiem że samiec sam na to nie wpadnie ,ale może jednak?

Kate- nie przejmuj sie, wg. mnie wszystkich facetow mozna wrzucic do tego samego garnka, uparci i wszystko zawsze wiedza najlepiej. Ja tez tak mam z M, z racji tego, iz jest 9 lat starszy ode mnie twierdzi, ze jest 9 lat madrzejszy jesli chodzi o zyciowe doswiadczenie. Tak wiec jak ja bede miala 60 lat, a on 69 to pewnie nadal bedzie ta sama spiewka:baffled:.

Madzia- uwazaj, aby nie zlapac zadnego chorobska i nie zarazic Maciusia.
Ja codziennie lykam witamine C i czosnek w kapsulkach.

Liwus jesteś super wnuczka, Adaś ma dobre wzorce do naśladowania:tak:
Kate macie zapewne chwilowy kryzys małżeński:tak: zobaczysz wszystko się ułoży. Pamiętaj nie ma chlopów idealnych:no: w przeciwieństwie do kobiet;-)

Pamiętaj nie ma chlopów idealnych:no: w przeciwieństwie do kobiet;-)
Tosika, mogę Cię cytować? Pięknie powiedziane:-):-)

Kate, spokojnie, poukłada się wszystko, a z rozwodem jakby co zawsze zdążysz:-p Trochę zimnego chowu i mąż wróci na właściwe tory:tak:

U nas też już znowu dąsy, bo małżonek obrażony, że się na niego wydarłam, jak uważa bez powodu...owszem powodu bezpośredniego nie było, oprócz siedzenia cały dzień ze wściekle marudnym niemowlakiem z gorączką i dzikiej frustracji z powodu martwienia się jej chorobą, no to czyż nie może człowieka szlag trafić, jak wybyczony małżonek (kryzys jest, nic zupełnie do roboty nie mają:-p) po 8 godzinach z pracy wraca i dziwuje się, że dzidzia chora i ciekawe co jej jest - to weź, kurde, człowieku urlop, pozajmuj się nią, pójdź do przychodni, to się dowiesz:wściekła/y::wściekła/y: no ale cóż, wybrało się heteroseksualność, to się trzeba z chłopem męczyć:-p:-p

Madzia, kuruj się!
Izabelka, no to super, że na mądrego gina trafiłaś!

No i spóźnione życzenia dla wszystkich solenizantów!

Kate wszystko sie poukłada napewno te kilka dni rozłaki uswiadomiło Twojemu M co straci jak sie nie zmieni:tak:Nam rozłaka dobrze zrobiła i jak przyjezdza na kilka dni mamy świeto nawet nie ma o co sie poklócić ,ale zobaczymy co bedzie jak wróce do Uk ale ja raczej z tych konsekwentnych jak mi cosik nie bedzie odpowiadac zawsze mam gdzie wrocic ale trza byc dobrej mysli:tak::-)

Dzien dobry
moj starszak siedzi pezd bajka, cos mi kicha :baffled: zaraz wit c mu dam
ja przed kompem i bb i sniadanie wlasnie zjadlam ;-)
Wercia sie obudzila i krzyczy tatatatatatata aaaaaaaaaa

to chyba nie o mnie chodzi :blink: mialam nadzieje,na spokojna kawusie ale chyba nici z tego; nie wiem ale rano ledwo zyje
do tego tesciowa ma wpasc z rana a w domu sajgon :dry: i tak zostanie neistety bo mi sie nie chce sprzatac :-)

milego dnia bez sniegu;-)

reklama
Kate na pewno się wszystko ułoży!
a myśmy wczoraj wrócili z wycieczki do dziadków i nie ma to jak w domu:tak:
dostałam linka na strone wytwórni papierów wartościowych i tak codziennie sprawdzam czy już jest to prawko i powiem szczerze że zaczynam się lekko niepokoić, minął tydzień od zdania a wychodzi że moich danych nie ma u nich:crazy:

Do góry