Hej,
jak się macie? Mam nadzieję, że dobrze. Jeszcze się nie znamy, ale chciałabym dołączyć do tego wspaniałego grona. Jednocześnie prosząc o poradę. Jestem w 18 tygodniu ciąży (to moja pierwsza ciąża) i dostałam dziwnego uczulenia na dłoniach (czerwone kropeczki). Ręce zrobiły mi się bardzo suche. Kupiłam maść z wit. A ale niewiele pomaga.
Pozdrawiam
jak się macie? Mam nadzieję, że dobrze. Jeszcze się nie znamy, ale chciałabym dołączyć do tego wspaniałego grona. Jednocześnie prosząc o poradę. Jestem w 18 tygodniu ciąży (to moja pierwsza ciąża) i dostałam dziwnego uczulenia na dłoniach (czerwone kropeczki). Ręce zrobiły mi się bardzo suche. Kupiłam maść z wit. A ale niewiele pomaga.
Pozdrawiam
pychotka. Słodkie jak nie wiem co i o mącznym smaku. Jutro wyniki. Któraś miała ?? Jaki powinien być ten prawidłowy?
Ja piłam 50g i teraz tez mam takie zalecenie, a co do norm, to mialam chyba wypisane na wyniku

A powiedz, to czekanie to trzba siedzieć grzecznie w laboratorium, czy możesz paskudztwo wypić, a potem pójść do domu czy na zakupy i za te 3 godz wrócić? I nieco brutalne pytanie: a co jak tej glukozy jednak nei zdołasz w żołądku utrzymać? Dostajesz drugą porcję czy wyrzucają Cię za drzwi i każą wrócić, jak się nauczysz panować nad odruchami?