reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

KasiaDe Gratuluję córeczki. :-):-):-):-)
Roni Tobie również. Wy obie chyba babeczki chciałyście z tego co pamiętam.

Tak, ja chciałam, bo parka to tak fajnie, ale z drugiej strony drugi chłopczyk, to bardziej ekonomicznie:-D

Jesli chodzi o moją wagę to 78. Ha
i po 2 tygodniach nie przytyłam nic a nic. To chyba dobry znak. tzn. brzuszek urósł ale waga stoi w miejscu. kurcze ale pilnuję sie na każdym kroku (no dobra, czasami robię małą samowolkę:-D ale kurna w ciązy jestem i mi wolno pobumelować):baffled:no nie?

Oczywiście, że Ci wolno:tak:Ja bumeluje na całego:-D:-D:-D

reklama
Co do tej glukozy to u nas nie zabraniaja i nie sprawdzaja czy siedzisz dziewczyny normalnie szły i wracały na wyznaczona godzine bo przeciez chodzi o sprawdzenie jak to wyglada przy normalnym(niby) twoim funkcjonowaniu.
Co do wymiotów to ja nie zwróciłam wiec mnie nie wyrzucono ale mozesz spróbowac i opisac nam jaka jest reakcja pielegniarek( moze dadza szmate i beda kazac sprzatac( ale byłby numer;-))

Co do kopniaków w najbardziej nerwione miejsca mamusi to moje malenstwo tez jest niesamowite w tym mnie raczej po nerach i kregosłupie lupie ale ostatnio mam takie mocne i czeste pukniecia z przodu. Co do płci niestety jeszcze nic nie wiem

fajnie macie,ze juz wiecie kto zamieszkuje u was w swoim wlasnym M1 :-)
ja nie wiem jeszcze kiedy usg bedzie; w srode ide do poloznej, to sie pewnie dowiem :happy2: moje dziecie daje czadu ostanio; dzisiaj wali mi w pecherz-o ile to mozliwe
Ewa-Krystyna łacze sie w bolu- szczegolnie przy tych zmianach pogody :confused: ale przetrwamy ;-);-);-)
pozdrowionka

Co do tej glukozy to u nas nie zabraniaja i nie sprawdzaja czy siedzisz dziewczyny normalnie szły i wracały na wyznaczona godzine bo przeciez chodzi o sprawdzenie jak to wyglada przy normalnym(niby) twoim funkcjonowaniu.
Co do wymiotów to ja nie zwróciłam wiec mnie nie wyrzucono ale mozesz spróbowac i opisac nam jaka jest reakcja pielegniarek( moze dadza szmate i beda kazac sprzatac( ale byłby numer;-))

Hehehe...dla samego widoku ich min warto by było choć zasymulować:-) Ja mam w ramach NFZ-u laboratorium bardzo ekskluzywne, więc jest nadzieja, że nie potraktują mnie jak uciążliwego petenta, no ale potyczki z glukozą czekają mnie dopiero po połowie marca, wiec na razie staram się o tym nie myśleć:)

No przydałoby się paru chłopców (choć wolałabym nie u mnie:), bo kto bedzie te wszystkie cudne dziewuszki za naście lat adorować?:)

hejka wszystkim. Jestem tu nowa i podzielę się z Wami wiadomością że zostanę lipcową mamusią. Dokładnie na 2 lipca :-) Cieszę sie bardzo, to moja pierwsza ciąża. A już w środę dowiem się jaka będzie płeć dziecka, no chyba że dzidzia ułoży się tak że płeć zostanie tajemnicą ;-). pozdrawiam wszystkich na forum;-)

dorka866 witaj ! :-) fajnie ze dolaczylas :-) koniecznie napisz o plci, o ile Twoje malenstwo zechce pokazac co chowa miedzy nozkami:-)
zrob sobie taki suwaczek jak my mamy, bedzie odliczac dni do porodu i wskazywac tydzien Twojej ciazy :-)

reklama
Powitać:-) troszke mnie nie bylo na forum ale miałam problemy z netem a jeszcze moja mamuśka do nas przyjechała z moją chrześniaczką więc zajęte dni były:-)
Witam wszystkie nowe kobitki !!
Teraz muszę troszkę pobuszować po forum żeby wiedzieć co się działo przez te kilka dni:-)

Do góry