reklama
a ktory u Ciebie jest dokladnie tydzien ?? no i w ktorym zaczelas odczuwac te delikatne kopniaki ? :-)U mnie jak kopnie to czasami z bólu się zwijam... mały lub mała wie dokładnie gdzie w nerwy trafić![]()
Tu widze same dobre wiadomosci :-) :-)
Super!!!
No i rzeczywiscie sporo babeczek,ale nie wszystkie!U mnie maly chlopczyk,ale chyba rzeczywiscie nie taki on maly,bo i brzucho duzy i 6kg do przodu
.Chyba bedzie po tatusiu dlugi.Ja tam sie ciesze,ze synek bedzie,w sumie bylo mi to obojetne,ale mialam przeczucie ,ze jednak dziewczynka.Natomiast tatus stwierdzil,ze jakby sie okazalo,ze babka to by byla wieksza niespodzianka,bo on od poczatku wiedzial,ze bedzie chlopak,a pilke juz mu w grudniu kupil
Jeszcze imienia nie mamy.Mi sie podoba Maciuś,moze byc tez Filipek,albo Stasiu (to po tesciu).
andziaa ja juz bardzo wyraznie czuje ruchy,a zaczelo sie tak z 5 tyg temu.Dzisiaj mi sie zaczal 22 tc.

No i rzeczywiscie sporo babeczek,ale nie wszystkie!U mnie maly chlopczyk,ale chyba rzeczywiscie nie taki on maly,bo i brzucho duzy i 6kg do przodu

andziaa ja juz bardzo wyraznie czuje ruchy,a zaczelo sie tak z 5 tyg temu.Dzisiaj mi sie zaczal 22 tc.
Ewa-Krystyna
Mamy lipcowe'08 30-tki , przyszłe mamusie
hej Lipcoweczki...
ostatnio zadko pisze,bo po prostu nie mam czasu i nie czuje sie najlepiej... mecza mnie potworne migreny przynajmniej raz w tygodniu i zawsze trwaja conajmniej dwa dni...
tez z niecierpliwoscia czekam na moje polowkowe usg,ktore mam miec we wtorek i mam nadzieje,ze moje dziecie bedzie chcialo ujawnic co ma miedzy nozkami :-)... bardzo bym chciala dziewczynke,ale co bedzie to zobaczymy.... tez zaczelam juz odczuwac ruchy kruszyny,ale nie do konca bylam pewna,ze to to... no i zaczynam juz wygladac ciazowo-chociaz nawet z powodu tuszy tak wygladalam wczesniej,ale moi znajomi moga teraz juz zobaczyc minimalna roznice....
ciesze sie,ze u wszystkich ciaze przebiegaja w miare dobrze :-)
ostatnio zadko pisze,bo po prostu nie mam czasu i nie czuje sie najlepiej... mecza mnie potworne migreny przynajmniej raz w tygodniu i zawsze trwaja conajmniej dwa dni...
tez z niecierpliwoscia czekam na moje polowkowe usg,ktore mam miec we wtorek i mam nadzieje,ze moje dziecie bedzie chcialo ujawnic co ma miedzy nozkami :-)... bardzo bym chciala dziewczynke,ale co bedzie to zobaczymy.... tez zaczelam juz odczuwac ruchy kruszyny,ale nie do konca bylam pewna,ze to to... no i zaczynam juz wygladac ciazowo-chociaz nawet z powodu tuszy tak wygladalam wczesniej,ale moi znajomi moga teraz juz zobaczyc minimalna roznice....
ciesze sie,ze u wszystkich ciaze przebiegaja w miare dobrze :-)
Ja juz nie moge sie doczekac tych konkretnych ruchow, ale widze ze u Was szybko sie pojawily, wiec moze i u mnie tak bedzie :-) choc moj Maciek jak wzoraj przylozyl reke do brzusia to Antosia akurat dala o sobie znak i poczul, wiec i tak juz sa mocniejsze :-)
U mnie w 18 tyg tydzien temu okazalo sie ze bede miala coreczke... choc caly czas i tak mam przeczucie ze chlopiec, tak wiec dziewczyny jak widac nie zawsze te przeczucia sie sprawdzaja :-) ja na poczatku bardziej chcialam chlopczyka, a teraz to naprawde tak bez roznicy, tym bardziej ze najprawdopodniej bedzie dziewuszka :-) byle zdrowa i duza :-) u mnie brzusiu jeszcze taki mniej widoczny, ale z dnia na dzien coraz bardziej :-)
U mnie w 18 tyg tydzien temu okazalo sie ze bede miala coreczke... choc caly czas i tak mam przeczucie ze chlopiec, tak wiec dziewczyny jak widac nie zawsze te przeczucia sie sprawdzaja :-) ja na poczatku bardziej chcialam chlopczyka, a teraz to naprawde tak bez roznicy, tym bardziej ze najprawdopodniej bedzie dziewuszka :-) byle zdrowa i duza :-) u mnie brzusiu jeszcze taki mniej widoczny, ale z dnia na dzien coraz bardziej :-)
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
KasiaDe Gratuluję córeczki. :-):-):-):-)
Roni Tobie również. Wy obie chyba babeczki chciałyście z tego co pamiętam.
Jesli chodzi o moją wagę to 78. Ha
i po 2 tygodniach nie przytyłam nic a nic. To chyba dobry znak. tzn. brzuszek urósł ale waga stoi w miejscu. kurcze ale pilnuję sie na każdym kroku (no dobra, czasami robię małą samowolkę

miłego weekendu
ps. Zwracam chonor małym chłopcom w brzuszkach no ale jak narazie mało was

he he pewnie teraz z kolei będą sami faceci się objawiać (może nieśmiali są po prostu)
reklama
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
kurcze przeczytałam swojego posta i zastanawiałam się co to za chonor napisałam, cpo to za słowo. Aż mnie oczy zabolały:-) sorki honor chciałam