reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
Dziekuje Kasiu uspokoilas mnie. Ja nie mam czasu zeby przegladac wszystko. A tak na marginesie to ja tez przylaczylam sie do forum dla blizniakow no bo wiadomo...:tak: ale Was nie opuscilam bo Was LUBIE:-)

Roni duuuzo zdrowka!!!!!

Renek, ja też nie mam, ale łatwo można było to sprawdzić - w użytkownikach znalazłam milkę i podglądnęłam wszystkie posty przez nią napisane i już była dla Ciebie odpowiedź:tak::-)
I bardzo się cieszymy, że nas nie opuszczasz!!!:tak:

Roni, od nas też duuużo zdróweczka:tak:

hej dziewczynki
kurcze, pierwszy raz od 14 miesiecy spalam do 10.30
az mnie glowa boli :-D

dzis juz z Jaskiem lepiej za to my mezem chorzy
dzieki za zyczonka!

U nas w niedzielę taka piękna pogoda była. Synuś jeździl na kładach z tatusiem i się cieszyli jak dzieci. Nie wiem który bardziej :-D.
A my jutro do profesorka na wizytę. Nie wiem czemu on mnie nie umówił na usg, skoro ja mam juz 22 tydz. powiedzial ze dopiero w polowie marca , a mnie już skręca żeby dzidzię zobaczyć i się dowiedzieć czy chłop czy baba.
Ja ruchy czuję od 9 lutego , ale to 2 dziecko, więc ja już wiedzialam o co kaman. A moj ślubny jak chce zobaczyć i przyklada rękę do brzucha to własnie przestaje się ruszać. :-) Tatuś działa kojąco ...

Roni 21 a co wam jest????? przeziębienie?

Dzien dobry wszystkim ciezaroweczkom :-)

Roni 21 szybkiego powrotu do zdrowia zycze, kurujcie sie tam razem z mezem :-) nic dziwnego ze sie przeziebiliscie -teraz niestety panuje chyba jakies grypisko wstretne :-(

co do ruchow malenstwa-ja poczulam pod koniec 18 tyg, ale moja znajoma miala dopiero olo 22 i to jest jak najbardziej normalne. Moj lekarz twierdzi ze najczestsza pora na odczuwanie kopniaczkow jest gdzies 20-21 tydz u babeczek, ktory pierwszy raz nosza dzidzie w sobie :-)
ja z kolei troche zaczynam sie martwic o moja Mala-ruchy poczulam dokladnie tydzien temu. Byly juz nawet dosc mocno, bo Maciek jak przykladal reke do brzusia czul Antosie...ale teraz jakos sie rozleniwila, rzadziej ja czuje :-( i zamiast te ruchy sie z czasem nasilac to ja mam wrazenie ze Mala sie totalnie rozleniwila :-( czy to normalne ?

AlicjaG76 a nie powinnaś już mieć połówkowego USG? W którym szpitalu zdecydowałaś się na poród?
Ja idę w tym tygodniu do lekarza a na 11.03 umówiłam się na to 3d
Roni współczuje wam,mnie trochę przeszło wreszcie,jeszcze tylko kaszel mi został ale czuję się już normalnie.
d4de37b931.png

jakies paskudne grypsko nas dorwalo
najwazniejsze zeby maly nie chorowal
my z mezem damy rade :-)

Alicja widze ze nasze starsze pociechy maja tak samo na imie :-)

ja mam usg polowkowe dopiero w 28 tyg miec

Kamu, moj gin poleca usg "polowowe" od 22 tyg ciazy. Wtedy organy dziecka sa najbardziej widoczne - sa juz spore. No i ja bylam w 22 tyg. Juz 4ty raz w swoim zyciu :)

reklama
Joas ja jestem zapisana na polowkowe wlasnie w 22 tyg :-) juz sie nie moge doczekac, bo ostatnio jak bylam na wizycie nie wyszlam stamtad zadowolona, malo co widzialam... pytam Ciebie jako doswiadczona w tej kwestii, czy na usg polowkowym dobrze jest widac dzidziulka ? :-)

Do góry