reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

renek gratuluje duzych dzieciaczkow :-) naprawde nie chcecie znac plci-kurcze podziwiam, ja juz znam nie moglam wytrzymac :-) ale skoro widzialas siusiaka-to byc moze sie nie mylilas i w brzuszku rosnie juz jeden chlopczyk-super :-) fajnie by bylo jakbys miala parke :-)

reklama
Dziewczynki, ja mojego usg też się nie mogę doczekać i mam nadzieje, ze zobaczę cóż to za cudo mam w brzuchu:-):-)Ja będę je miała w przyszłym tygodniu co wg moich wyliczeń ( tj. od momentu zapłodnienia ) będzie 21 tydzień, a wg lekarza ( wg ostatniej @ ) to będzie już 23 tydzień, więc mam nadzieję, ze płeć będzie już widać.

Dziewczyny, jak to jest, jak chcemy wiedzieć jaka płeć - to te nasze brzdące nam nie pokazują, a jak nie chcemy - to bezwstydnie pokazują co mają miedzy nóżkami ;-) ;-)

Dziekuje dziewczyny, mam nadzieje, ze choc jedna dziewczynka bedzie :sorry2: bo czterech facetow w domu i ja sama:confused::baffled:
No ale najwazniejsze zebysmy wszyscy zdrowi byli...

witam, a ja nie mogę doczekać się już wiedzy o tym co mam w brzuszku, chłopczyka czy dziewczynkę. Jutro już będę wiedziała, chyba że dzidzia odwróci się pleckami :-) jak będę znała płeć to podzielę się z Wami wiadomością ;-) a sama mam jakieś przeczucie że to chłopczyk:-)

Renek to zostaje zyczyc Ci drugiej dziewczynki hihi wazne,ze zdrowe
ja tez sie nie moge doczekac usg; jutro ide do poloznej,zeby mi powiedziala kiedy wreszcie, ech
dla chorowitkow zdrowka zycze!
moj maz tez jak przytyka to dzidzia ni w zab sie nie rusza :-) takie male a juz wredne :-):-):-) po babci :-):-D:tak:;-)

KAMU - no własnie powinnam mieć już chyba to usg, mam dzisiaj wizytę to się zapytam.
RONI- Jaś to piękne imię prawda??? A mój drugi dzidziuś będzie Tomek albo Zosia.
A rodzić będę w Łodzi w CZMP mimo że jestem z Czestochowy. Ale tutaj same konowały są i nie chcę ryzykować.

reklama
witam... czytam z zapalem na biezaco,ale nie daje rady nic pisac...
wczoraj bylismy na usg polowkowym i widzielismy nasza kruszyne :-) ruszala sie tak,ze musze isc na ponowne usg za tydzien,bo techniczka nie mogla zrobic pomiarow,ale powiedziala nam,ze wyglada na to iz bedzie dziewcze:-) jestem przeszczesliwa :tak::-) u gina bylo ok, jestem znowu na antybiotyku i musze robic codziennie pomiary cisnienia i jesli bedzie sie utrzymywac tak wysoko to bede musiala brac leki… poza tym mam ciagle bakterie,na ktore wlasnie musze brac antybiotyk i wedlug gina wlasnie ta bakteria mogla sie przyczynic do poronienia w sierpniu… poza tym wszystko ok i kruszyna rowniez u niego podczas wizyty byla bardzo aktywna,bo on sam powiedzial…. jestesmy przeszczesliwi – Joe lekko zawiedziony,bo przyzwyczail sie do mysli,ze to chlopiec ( poprzednio na wizycie moja rodzinna zasugerowala,ze pewnie chlopiec bo serduszko bilo 136 uderzen na minute i wedle starych wierzen ponizej 140 sugeruje wlasnie chlopca)... jesli na usg za tydzien sie potwierdzi to mialam dobre przeczucia od poczatku ciazy :-)
zdjecia kruszyny wkleje za chwile do naszego watku zdjeciowego:-)

Do góry