reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

U mnie z ruchami to ja już czuję kopniaczki, dziś w pracy od rana do południa dzidzia była bardzo aktywna, generalnie skopała mnie poniżej pępka i co chwila musiałam odginac się w fotelu bo miałam wrażenie że jak siedze przy biurku to jej ciasno. Teraz chyba śpi:-):-)Brzuch moim zdaniem już robi się widoczny, szczególnie jak jestem w sukience, chociaż wczoraj mój nowy przełożony nie zauważył żebym była w ciązy, dopiero dowiedział się od kolezanki w dniu dzisiejszym :-D:-D Spodnie noszę stare, w biodrach nic nie przybyło, piersi trochę no i troszkę brzucha. Ale mam zamiar kupić sobie w końcu spodnie ciążowe, bo lada dzień mogę już nie zmieścić się w stare:-):-D:szok: Co do imienia - dziewuszka na pewno Lena, a chłopak....z tym mamy problem, narazie bierzemy pod uwagę Mikołaja i Filipa...zobaczymy jak wyjdzie...

reklama
hej
ja wizyte mam za miesiac--tzn na usg; pozno troszke...ale za to sluchalam wreszcie sreduszka; wzruszylam sie bardzo; moja wiercipietka byla baardzo ruchliwa ;-);-);-) reszta w porzadku :-D

no a u nie niestety gorzej
Pozwolilam sobie na kilka dlugich spacerów z moja ninia i wózkiem i dzis zwijam sie z bólu. Na moje szczescie nie sa to zadne skurcze. Tylko potworny ból. podejzewam ze od przesilenia(pchanie przed soba wózka20kg, manewrowanie nim szarpanie na boki podjazdy na krawezniki i pod górke) i chyba przesiliłam cos tam w srodku bo boli jak jeszcze stoje wyprostowana to mniej ale jak siade to mam wrazenie jakby mi sie tam w brzuchu nic nie miescilo bylo za duze w stosunku do miejsca i brzucha(jego wielkosci)Wiec jutro zostalam zmuszona póscic dziecku bajki a samej lezec plackiem.

no a u nie niestety gorzej
Pozwolilam sobie na kilka dlugich spacerów z moja ninia i wózkiem i dzis zwijam sie z bólu. Na moje szczescie nie sa to zadne skurcze. Tylko potworny ból. podejzewam ze od przesilenia(pchanie przed soba wózka20kg, manewrowanie nim szarpanie na boki podjazdy na krawezniki i pod górke) i chyba przesiliłam cos tam w srodku bo boli jak jeszcze stoje wyprostowana to mniej ale jak siade to mam wrazenie jakby mi sie tam w brzuchu nic nie miescilo bylo za duze w stosunku do miejsca i brzucha(jego wielkosci)Wiec jutro zostalam zmuszona póscic dziecku bajki a samej lezec plackiem.
Heksa, tez czasami tak mam, odpocznij, polez, wez nospe jak sie martwisz. No i nastepnym razem juz tak nie szalej!

Witam porannie i szbyciutko bo muszę do pracy pędzić.
heksa Dzisiaj masz dzień lenia:tak: Jak to dzieci ładnie mamusię ustawią. Ja idę dzisiaj na aquaaerobik i zobaczymy czy młoda grzeczna będzie,:-D

Dorka. Gratulacje, babeczka, fajowo:-) ja wczoraj dokonałam pierwszego zakupu ciuszków. Ależ są teraz słodkie ciuchy dla brzdąców.

pozdrawiam wszystkie mamy no i mamę x2 Renek. Trzymaj się dzielnie przy tym podwójnym fikaniu;-)

Heksa, nie szalej kobieto!:no:Ja po dłuższym spacerku odczuwam zmęczenie, ale na szczęście nic mnie nie boli.
post_ptaszyna, gratuluję babeczki! Ale będzie dziewczynek:szok:

reklama
Dorka: gratulacje! (od potencjalnej mamy jedynego lipcowego chłopca :D)
Heksa: nie martw się, to z pewnością tylko przeciążenie - i nic dziwnego - targać wózek w Twoim stanie!?:) Marsz do łóżka i ręce precz od ciężkich przedmiotów:) A przy okazji pooglądaj bajki z dzieckiem - mnie to bardzo relaksuje:)

Do góry