reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

dokladnie tak, AHaa, dlatego mowi sie liczeniu ruchow plodu dopiero po 28 tygodniu, bo wtedy sa wystarczajaco duze dzieci i ma dosc malo miejsca, wiec ruchy sa wlasciwie wyczuwalne:)

reklama
dzieki Dziewczyny za pocieszenie i wsparcie na duchu :-)
od tego jesteśmy żeby się wspierać:-)

co z tym zastrzezonym watkiem dla lipcowek, jak sie na niego dostac ? Ja juz czekam i czekam, a tu nadal nic :-) na poczatku prosilam o dostep, ale ktoras z dziewczyn powiedziala ze mam sie rozkrecic i popisac troche na tym :-) wiec pisze, i pisze i nic :-) czy Wy macie do niego dostep ?

z tym dostępem to któraś z dziewczyn załatwiała u moderatora, już nie pamietam, sprawdź na liście gdzie była prośba o dostęp! jak na razie wątek zastrzeżony działa:-)

no bylam chetna, ale napisalam jeszcze raz, by przypomniec o swojej skromnej osobie-mam nadzieje ze poskutkuje , bo bardzo bym chciala miec dostep do tego watku :-) zdj wkleic itp :-)

Moje dzecie to cały dzien daje o sobe znać - szczególenie jak cos zjem i jak za bardzo się schyle i ucisne brzuch. Wieczorkami tez nieźle mamusie skopie, ale bywa tez tak, że i cały dzień cisza jest i dopiero wieczorem się odezwie.

Andziaa, nic sie nie martw - dzidzia ma największą ruchliwość w 24-28 tygodniu - tak gdzieś wyczytałam:tak:
A mój bobas dzis akurat mocno dawał się we znaki ;-)

kasiu dziekuje za pocieszenie ;-) moja dzidziulka bardzo aktywna byla w niedziele :-) 2 razy dostalam nawet takiego kopniaka, ze az mnie zabolalo :-)

hej lipcówki
Tak nieśmiało przeglądam forum. Nigdy wcześniej w takie cuda się nie bawiłam.
Cieszę się jednak, że aż tyle lipcówek 2008
My mamy termin na 24.07.2008. Nasz mały Groszek czuje się znakomicie. Ostatnio zaczął kopać:)
Pozdrawiam gorąco

reklama
Witaj renia :-)
Super ze malenstwo dokazuje :-) koniecznie zrob sobie suwaczek, odliczajacy czas do porodu i wskazujacy tydzien ciazy :-)
pozdrawiam

Do góry