reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Witajcie ale dziś ładna pogoda u nas była az się wybralismy z moimi rodzicami na spacer,czuć wiosne:-)
Remont jeszcze trwa,także jestesmy u rodziców chociaż juz mi się tęskni za naszym mieszkankiem.
Jutro do pracy po 3 tygodniach nieobecności,jak ja się odnajde;-)
Młody mnie kopie ale bardziej czuje jak położe dłoń na brzuszku.A we wtorek wybieramy się na usg3d ciakwe jak będzie

reklama
Kamu powklejaj koniecznie fotki z 3d.Ja ide za dwa tygodnie i mam tez nadzieje ,ze dostane filmik:tak:
A u mnie ciazowe przygnebienie :-(i straszny katar mnie meczy,nie moge w nocy spac :baffled: Macie jakies sposoby na katar?:confused: Mi zawsze pomagaly krople Sudafed,ale w ciazy sa zabronione,a inne niestety nie dzialaja.Wiec zaraz robie wymarsz do lozka,bo znajac zycie w nocy sie obudze,z pelnym nosem i nie bede umiala zasnac,a rono do pracy ZNOWU :no:

miałyście usg połówkowe? cóż to takiego?

a u mnie chłopak!!!!!!! już byłam nastawiona na dziewczynkę, bo wszystko przebiega inaczej, a tu proszę jaka niespodzianka!

zazdroszcze wam wiosny... u mnie kolejna burza sniezna nawiedzila w sobote i zostawila 30-35 cm sniegu... na wtorek i nastepny tydzien zapowiadaja kolejne opady sniegu.... ja juz chce lata - u nas wiosny nie ma-moze tydzien gora dwa i jest juz piekne lato....
czy tez juz zmieniliscie czas na wiosenny? u nas przestawili z kwietnia na marzec wiec jutro wstaje godzine wczesniej,na szczescie nie pracuje tylko ide do lekarza...
Ewan-gratuluje chlopca! usg polowkowe to usg wykonywane w 19-22 tc podczas ktorego technik badz w Polsce lekarz robi dokladne pomiary wszystkiego co sie da u maluszka....
ja wczoraj poczulam po raz pierwszy kopniaczki mojej corki... niesamowite uczucie ... do tej pory czulam ja ruszajaca sie ale nigdy kopniaczkow....

Dziewczyny, ale forum czyni cuda:-)
jak napisałam kiedyś że nie czuje kopniaczków tylko bańki w brzuchu - to maleństwo wieczorem zaczęło kopać:-) jak wczoraj napisałam że brzuch mi się nie rusza - to wieczorem tak kopało że było widać:-) super:-) tylko że maluch mnie kopie tak niziutko, w podbrzuszu tylko, też tak macie?

Dzien dobry :-)

Ewan gratuluje synka :-) na usg polowkowym tak jak napisala Ewa-Krystyna robione sa wszelkie pomiary Malenstwa-np serduszka, mozgu, generlanie ukladow wewnetrznych ponadto jest mierzone, okreslana jest waga :-) czeka Cie to usg gdzies 19-22 tyg, ale najczesciej robi sie je ok 22 tyg, wtedy podobno jest najlepiej :-)
Ewa-Krystyna wspolczuje okropnej pogody, ale pewnie niebawem tez Was nawiedzi piekna wiosna :-) U nas coraz ladniej, nie moge sie naciszyc, bo spacery staja sie takie przyjemne :-) jak pomysle ze chodzilam w taka zimnice to az sie trzese :-) gratuluje kopniaczkow-to cudowne uczucie, rzeczywiscie :-)
AHaa super ze Malenstwo tak ladnie dokazuje :-) moje tez juz coraz bardziej odwazne :) w srode ide na polowkowe, pochwale sie Wam :-) juz sie nie moge doczekac...-mam nadzieje ze wszystko bedzie ok :-)

Cześć dziewczyny! U mnie tez maluszek odważniej rozdziela kopniaki :tak: tyle tylko że najczęściej w nocy. Kopie tak że prawie zawsze mnie obudzi. Ale jakoś nie mam mu tego za złe i lubie tak leżeć w nocy z rączką na brzuchu i czuć jak małe fika :-) Ja mam usg połówkowe dopiero w Wilki Piątek :-( Jeszcze całe dwa tygodnie trzeba wytrzymać!

kiwaczka nie ma sprawy :) wyślę Ci wiadomość;-)
Byłaś dzisiaj na aqua???? Rozglądałam się ale jak Cię tu Poznać:szok:
Jeśli chdzi o skurcze to mi się wydawało że mam ale chyba jednak nie:tak:

Post_ptaszyna nie było mnie w ubiegłym tygodniu na Aqua ale na ten czwartek już sie wpisałam więc będę na 100%. No i wreszcie się zobaczymy : ) Też się zastanawiałam jak my się rozpoznamy bo trzymanie w ręku różowego balonika w szatni pewnie się nie sprawdzi ;-) Może poprostu w czwartek rano napiszemy tutaj na forum w czym jesteśmy ubrane to jakoś uda nam się namierzyć? (to będzie prawie jak randka w ciemno;-))
Ja na razie chodze tylko na zwykły aerobik dla cieżarówek i bardzo jestem z niego zadowolona. Ale chętnie też pomacham nogami i w wodzie. Strasznie jestem ciekawa tych zajęć!

Witajcie, ja na wizytę i usg wybieram się za tydzień, może mój maluch się ujawni w prezencie świątecznym :tak:;-):-)

Andziaa zapraszam na zamknięty, masz już dostęp do niego.:tak:

reklama
Ale pogoda piękna dziś:-) ja właśnie od dentysty wróciłam, nie było tak źle:-) jak któraś z was ma problemy z dziąsłami to można smarować Dentoseptem A! mi w prawdzie nic nie krwawi i nie mam widocznych problemów z nimi ale podobno w ciąży stan zapalny jest bardzo często!

Do góry