reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

U nas podobnie: jak wstawałam przed 6 rano, to na ziemi śnieg po kostki leżał, teraz dla odmiany wściekłe słońce, ale dalej zimno :/ Z desperacji sprawdziłam prognozę długoterminową i wygląda, że od weekendu w końcu będzie w miarę ciepło i słonecznie......no i dobrze, bo kurtka zimowa ostatecznie i nieodwracalnie stała się za mała :)

reklama
Izabelka- Malbork to calkiem blisko Gdanska :-) w zasadzie rzut beretem :-)
W gdansku pogoda byla ladna do godziny 16, teraz mamy wichure i sniezyce brrr:crazy:
szlag by to trafil z ta pogoda, czlowiek nie wie czy ma do czynienia z zima czy z wiosna :wściekła/y: a ja tak bardzo chce juz wiosenki ;-) mam nadzieje ze wkrotce nas odwiedzi pelna para i nadrobi zaleglosci... :-) oby!!

A u nas sniegu nie ma,ale zimno.Wprawdzie moze troszke cieplej niz w Polsce,ale ok 4stC to i tak nie za cieplo:-(no i pada od czasu do czasu.To juz wolalabym snieg,bo przy takiej pogodzie to i czlowiek nie w ciazy nieprzytomny chodzi,a co dopiero brzuchatki:baffled: Mam nadzieje,ze sie niedlugo ociepli,bo juz ciazowy plaszczyk wiosenny czeka,oby dlugo nie musial czekac,bo bedzie za maly:szok:

u mnie tak samo z tą pogodą- rano śnieg potem rozpogodzenie ale zimno:baffled:
też oglądałam pogodę i na weekend zapowiadają ciplutko- poprawe pogody a ja tup tup na uczelnie:wściekła/y:

co do kurtki zimowej to he he tez sie ledwo dopinam:-D

Witajcie dziewczyny! troszke mnie nie było przez małe problemy z netem
unhappy.gif
ale już jestem i nadrobię swoją nieobecność
wink2.gif

u nas też mały śnieżek za oknem ale i piękne słoneczko świeci:-)
miłego dnia dla wszystkich

reklama
ups
przypaletal sie katarek po swietach ale mam nadzieje ze nie groznie
25go bylismy na 4d
ale super zabawa
nasz syn po prostu jest mega smieszny i cudowny zarazem
stopkami dotykal czola i wygladal zza tych swoich dlugasnych konczyn i sie usmiechal
po prostu najcudowniejszy usmiech na swiecie
to usg jest na serio super - polecam wszystkim mamuskom
poza tym okazalo sie ze jest chudy 526g ale dlugi strasznie
na pewno nie po mamusi bo mamusia ma zaledwie 158cm:))))
pozdrawiam a tym ktore udaja sie na usg zycze milych wrazen

Do góry