No właśnie nie lubię panikowac i nie chce z byle powodu zawracać mojej lekarce głowy,no ale chyba jednak zadzwonię nie będe czekać na wizytę do przyszłego tygodnia.Zobaczymy co mi powie.Bardziej by mi to wskazywało na żołądek,ale cholera wie,lekarzem nie jestem.
reklama
KATE23
Lipcowa Mama:)
ja jestem zdania, że lepiej chuchać na zimne:-) ja w 14 tyg miałam grypę jelitówkę,wymiotowałam jak szalona i mimo tego, że tez staram się podchodzić ze spokojem to zadzwoniłam do swojego lekarza i on kazał mi natychmiast przyjechać! powiedział mi wtedy, że z mojej relacji bał sie, że będzie musiał mnie wysłać do szpitala bo mam nisko ułożone łożysko, a przy takich silnych wymiotach mogłoby dość do uszkodzenia, jednak sprawa została opanowana
i nie żałuję, że mimo początkowych oporów jednak zadzwoniłam
Kamu zadzwoń do swojej lekarki dla własnego spokoju, życzę powodzenia

Roni21
Spider's Web
hej dziewczyny
zaraz doczytam na wstepie tylko chcialam powiedziec do Andz zeby sie nie martwila bo mala super wazy
a ze jest troche "do tylu"to o niczym nie swiadczy
przeciez dzieci rodza sie z rozna waga, jedne waza 3 kg, jedne 5 kg i wcale nie jest powiedziane ze ktores jest "gorsze" a waga kiedys sie robi indywidalna dla kazdego dziecka
norma jest dwa tygodnie do tylu i dwa tygodnie do przodu
(moj Jasiek mial brzuch 4 tyg do przodu ;-))
a Blanka wazyla w 30o tyg niewiele wiecej a ponoc duza
zachcianek brak
zaraz doczytam na wstepie tylko chcialam powiedziec do Andz zeby sie nie martwila bo mala super wazy
a ze jest troche "do tylu"to o niczym nie swiadczy
przeciez dzieci rodza sie z rozna waga, jedne waza 3 kg, jedne 5 kg i wcale nie jest powiedziane ze ktores jest "gorsze" a waga kiedys sie robi indywidalna dla kazdego dziecka
norma jest dwa tygodnie do tylu i dwa tygodnie do przodu
(moj Jasiek mial brzuch 4 tyg do przodu ;-))
a Blanka wazyla w 30o tyg niewiele wiecej a ponoc duza
zachcianek brak
Roni21
Spider's Web
Kamu mysle ze to nic powaznego, ale jak masz sie uspokoic to smigaj do lekarza
trzymajcie kciuki, zabieram sie do strzyzenia malolata hehe
wczoraj M zabral sie do tego w wannie to mlody zamoczyl sobie glowe i ma wyciety placek
trzymajcie kciuki, zabieram sie do strzyzenia malolata hehe
wczoraj M zabral sie do tego w wannie to mlody zamoczyl sobie glowe i ma wyciety placek

Melduję że dieta cukrzycowa czyni cuda i tym razem cukier idealnie w normie
Ale na wszelki wypadek mam się pilnować do końca ciąży. Niech będzie. Ale mężowi zapowiedziałam że na nasze wyjście ze szpitala zamrażalnik ma być pełen lodów :-)
Reszta wyników ok.
Ale tym razem byłam u innej ginki i wyraziła duż zdziwienie że przy takiej ilości skurczów nie dostaję silniejszych leków od nospy.... hmmm.... no i dała mi do myślenia.
Za tydzien mam wizytę u mojej lekarki i USG, przegadam z nia wszystko i pewnie wtedy się uspokoję.
A dzielna szyjka wciąż opiera się skurczom!

Reszta wyników ok.
Ale tym razem byłam u innej ginki i wyraziła duż zdziwienie że przy takiej ilości skurczów nie dostaję silniejszych leków od nospy.... hmmm.... no i dała mi do myślenia.
Za tydzien mam wizytę u mojej lekarki i USG, przegadam z nia wszystko i pewnie wtedy się uspokoję.
A dzielna szyjka wciąż opiera się skurczom!

Izabelka
Oski i Wercia
Kamu jak masz sie martwic to lepiej idz do lekarza, po co sie stresowac...
ja tez lody moglabym wcinac caly czas i żelki :-):-) lody- rożki :-):-):-)
mam nadzieje,ze to na dzwieczynke ;-)
milego dnia
Roni synek musi fajnie wygladac z plackiem na glowie hihi
ja tez lody moglabym wcinac caly czas i żelki :-):-) lody- rożki :-):-):-)
mam nadzieje,ze to na dzwieczynke ;-)
milego dnia
Roni synek musi fajnie wygladac z plackiem na glowie hihi
Roni21
Spider's Web
kiwaczka, bardzo sie ciesze ze jest lepiej :-)
juz po krzyku
a troche tego bylo
zostala tylko jedna niesforna kepka (model juz uciekl)
a tak wygladal dzis rano z plackiem
placek malo widoczny po prawej stronie
juz po krzyku
a troche tego bylo
zostala tylko jedna niesforna kepka (model juz uciekl)
a tak wygladal dzis rano z plackiem
placek malo widoczny po prawej stronie

Roni21
Spider's Web
a tak wyglada w wersji piekniejszej

hej dzewczynki:-)
roni21 rozkoszny ten twój synek i powiem, ze profesjonalna fryzurka i placków nie widac
u nas co do zachcianek to chyba lody mnie kręcą najbardziej
ale innym słodkim nie gardze (wczoraj siatka słodyczy została zakupiona)
wczoraj znowu szkola i kąpiele lecznicze na tapecie i opieka nad kikutem pępowinowym
Dobrze, że są te szkoły bo serio zawsze coś zostaje w pamięci
miłego dnia dla wszystkich
roni21 rozkoszny ten twój synek i powiem, ze profesjonalna fryzurka i placków nie widac
u nas co do zachcianek to chyba lody mnie kręcą najbardziej

wczoraj znowu szkola i kąpiele lecznicze na tapecie i opieka nad kikutem pępowinowym
Dobrze, że są te szkoły bo serio zawsze coś zostaje w pamięci
miłego dnia dla wszystkich
reklama
beaa
Mamy lipcowe'08
Witam Was w ten sloneczny dzien:-)
Odnosnie wagi maluchow- moja cora w 28 tyg. wazyla tylko 1 050 kg czyli bardzo malo, jednak lekarz mnie pocieszal, ze jedne dziecie rodza sie ciezkie inne lekkie. Moje bedzie nalezalo do tej drugiej grupy. Powiedzial rowniez, ze dzidzia powinna sie urodzic z waga ok 3 kg czyli chyba nie tak zle.
Odnosnie wagi maluchow- moja cora w 28 tyg. wazyla tylko 1 050 kg czyli bardzo malo, jednak lekarz mnie pocieszal, ze jedne dziecie rodza sie ciezkie inne lekkie. Moje bedzie nalezalo do tej drugiej grupy. Powiedzial rowniez, ze dzidzia powinna sie urodzic z waga ok 3 kg czyli chyba nie tak zle.