reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

reklama
'Wyprawkę" jak najbardziej usunąć.......pomyliło mi się z ciuszkami:) A resztę nie wiem, czy mozna, ale jakby scalić jakoś bardziej np. 'objawy i boleści' z "ile na +" bo w sumie w obu wątkach marudzimy:)

jestem za tymi wszystkimi co podała Madzia737 dodała bym tylko
1 ile do konca
2 kalkulaor chłopiec czy dziewczynka

i jak reszta dziewczyn sie zgadza to trzeba do Sylci tak?? bo ona moderatorem jest wysłac taka liste z prozba aby pousuwała i połaczyła wątki.

ja polegam na was dziewczyny:tak: tez mi sie wydaje ze niektore watki sa przestarzałe a na niektore sie wogole nie wchodzi bo piszemy o tym albo na Lipiec albo na wozki itd:tak:

zmiany jak najbardziej - zwlaszcza jesli maja prowadzic do uproszczenia poruszania sie na forum
i tak najcześciej zagladamy na:
lipiec
ciuszki, wozeczki
bolesci i inne objawy

reklama
Ale Was na porządkowanie wzięło to chyba w związku z tym praniem i prasowaniem dla Maleństw :-)
Ale też jestem jak najbardziej za :happy:

Do góry