reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

reklama
Liwus powodzenia na wizycie:-)trzymam kciuki by Maluch w koncu ujawnil kim jest :-) koniecznie daj znac co i jak,a na watku "wyniki usg... napisz jakszkrabek rosnie,o ile bedziesz chciala oczywiscie :-)

liwus to nie znasz jeszcze płci dziecka??nie chcialas wiedziec??
kicrym u mnie tez bedzie pierwszy wnuk:) ale tylko ze strony mamy,tesciowa jednego juz ma....

moj M prowadzi własną dzialalnosc a wiec sam sobie sterem, zeglarzem, okrętem i roznie z tym wolnym u niego, ale postanowil, ze tydzien piewrszy wolne sobie robi i tylko jak cos bedzie na telefon a pozniej sie obaczy
jak bedzie nawal pracy to maja mama przyjedzie (ona chetna jak fix bo to jej pierwszy wnuczek wiec cala w skowronkach i nawet przy samym porodzie moglaby uczestniczyc:-))

Moja teściowa ma już 4 wnuków, więc jak u mnie będzie faktycznie dziewczynka to będzie pierwsza !! Moja mama ma jedną wnuczkę.
Ja mam usg w poniedziałek, ciekawe czy płeć sie małej nie zmieniła:-)

pabla27 wszystko mozliwe,dziewczynki to niepewna sprawa,znam takie przypadki u moich kolezanek...:)

pabla27 wszystko mozliwe,dziewczynki to niepewna sprawa,znam takie przypadki u moich kolezanek...:)

taaak......moja siostra uparcie zwraca się do mojego brzucha per "Zbyszek"....a ja uparcie potem muszę dziecku tłumaczyć, że na pewno jest Florentynką:-D

widzę, że dziś strasznie się rozpisałyście, czyżby tylko we Wrocławiu było tak wściekle gorąco?;-) Ja leżę jak gruźlik z "Czarodziejskiej Góry" w sypialni z zaciągniętymi zasłonami i odpaloną instalacją nawilżacz + wentylator i zastanawiam się jak to będzie w piątek, kiedy ma być ponad 30 stopni:baffled:

chyba cala polska zalana slonkiem i wrecz zarem:-)
ale juz w klapeczkach mozna chodzic i fajnie mi w tym cieple mimo ze goraco:-)
nie wiem czemu ale co chwila slysze ze moze bedzie niespodzianka i bedzie dziewczynka, a ja juz z uporem maniaka powtarzam, ze widzialam jajeczka na usg wiec pomylki nie ma;-)

survivor nie narzekaj! U nas w chacie ciemno jak w norze,bo za oknem leje i zimno.Grzejnik musialam wlaczyc,bo by mi pranie za tydzien nie wyschlo,taka wilgoc.:wściekła/y:Ja bym sie chetnie z Toba zamienila:tak:

reklama
Do góry