reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

reklama
rzeczywiście Sierpniówki zaszalały;-) My powinniśmy chociaż przetrzymać sezon truskawek i czereśni, a później niech sie dzieje co chce - byleby Nasze Pociechy były zdrowe:-)

no wlasnie trzeba korzystac ze mozemy jesc wszystko co chcemy,bo potem alergie itp;P

A ja chciałabym jeszcze rozsmakować się w młodziutkim bobie - uwielbiam! 2 lata temu ominęły mnie i truskawki i bób:-(
Bób już jest! widziałam dziś przy drodze sprzedawali w pakiecie z truskawkami i czereśniami;-) Ale mimo wszystko, zwłaszcza po obejrzeniu dziś na własne oczy nowo urodzonej siostrzenicy, ja chcę rodzić już! siostra chudsza o polowe, mimo cesarki śmiga sprawniej niż ja, a przede wszystkim dziecko na widoku i już się człowiek nie zamartwia, że może coś z nim nie tak, bo w każdej chwili może podejść i naocznie sprawdzić:-) No i może by mi humory przeszły, bo ostatnie parę dni jest masakra.......sama z sobą wytrzymać nie mogę, nawet kot mnie unika:-p

damy rade
survivor poprawiaj sobie humor lakociami;-)
jutro rano w poszukiwaniu ladnych truskawek bo wczoraj wyzarlam caly koszyk i tylko zapach pozostal i drazni

Za tydzień idę na ślub przyjaciółki.
Wszyscy sie śmieją od początku ciąży, że właśnie na nim urodze :-p
Ale ja sie nie dam, zwłaszcza, że uwielbiam truskawki, czereśnie, maliny i świerzutką fasolkę. Mniam idę do lodówki po 3 kawałek serniczka z truskawkami :rofl2:

reklama
no Haszi podziwiam ze masz jeszcze sily na wesele
ja juz sie poddalam i zadnych imprez
komunia mojego chrzesniaka byla ostatnim wydarzeniem rodzinnym
mamy zaproszenie na wesele do kuzyna na 19 lipca ale z wiadomych powodow nie ide:-)
nie dal mnie bale i zabawa - wole spokoj i lozeczko:tak:

Do góry