reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Heksa , dzieciaczek słodziuki i faktycznie duży - myślałam że takie noworodki są nie mniejsze :-) Życzę Tobie i dzieciaczkowi dużo zdrówka :happy2: Ale Ci zazdroszczę że jesteś już po...
Ja to chyba od następnego tygodnia będę musiała się zorientować jak wywołać wcześniej poród ( bo już mam dosyć ) a akurat wejdę w 37 tc :-)

Mam takie bujawki nastroju że nie wiem. Raz się śmieje i jestem radosna a zaraz polegam w łóżku i płaczę :-( A mój biedny M nie wie co ma ze mną robić.
Już naprawdę jestem bardzo zmęczona tą ciążą...więc im szybciej nastąpi rozwiązanie w moim przypadku tym lepiej dla mnie , dla M i chyba dla dziecka też :-)

reklama
heksa gratulacje!!!!
Szymonek prześliczny!!!!

a ja tez jakas zadepreszona
chyba pogoda sprzyja nastrojom
ja z daleka od meza albo raczej on z dala ode mnie bo żądle jak rasowa osa
fajne te wiadomości o zdrowym synku heksy, juz mysle o swoim malym Groszku Tymoszku:-)

Dziewczyny to chyba taki paskudny dzien, pogoda niskie cisnienie...ja co prawda nie mam dola, ale za to cholernego lenia, tak wiec caly dzien leze w lozku...do tego ta infekcja gardla- strasznie sie mecze :-(

Ja spędziłam troche czasu w Ikei i Praktikerze i teraz też padam z nóg. Jestem strasznie zmęczona. A jutro na 19:30 na KTG jadę, zobaczymy co lekarz powie ciekawego i jak tam moja malutka się rusza.

Heksa gratulaluje i fajnie, ze juz jestes z małym w domciu. Malutki prześliczny:-)

Ja od 2 dni mam podwyższony poziom energii, ale to chyba dlatego, że Natalka prawie cały dzień z tesćmi jest a nie ze mną :-D normalnie błogosławie ich za to:happy:

witam mamuśki po weekendzie!Roni!córcia niezła babka!ale dobrze ze juz jestes pewna co do cc!Alicja!życze udanego porodu, no i czekamy na wieści !HEKSA! synuś prześliczny!fajowo ze juz w domciu jestescie!jak tylko dasz rade to napisz jak u was!dziewczyny!nie wiem czemu ale od pewnego czasu nie działają mi te buźki nie umiem ich wklejac, klikam na nie a one nic :(

HEKSA dobrze że już wróciłaś, synalek śliczny i duży jak na ten tydzień ciąży chyba, to dobrze, bo da sobie radę!!:-)
Alicja to po zdjęciu pessara będziesz już rodzić?? ale będą ci wywoływać poród?? bo ja będę miała zdejmowany na początku lipca, tak myślę że około 6 i co, mam się szykować do porodu już??

Heksa - cudnie, że jesteście już cali i zdrowi w domku:tak: Dla mnie wersja dzidzia live to jeszcze hektary czasu! Ciesze się, że już masz swojego Groszka w ramionach. My czekamy na Julkę, we czwartek idziemy do kontroli i podglądniemy co mój szkrabek wyczynia i jak się ma. Już się nie mogę doczekać.

Od wczoraj pranie i prasowanie niuniowych ciuszków. Super zabawa! Nie wiedziałam, że to takie fajne:-D Jeszcze ze dwie tury i będzie ok. Ale ja mam jeszcze czas:-) Czekam na jutro, bo idę się pluskać na basen dla wielorybków:rofl2:

Pozdrawiam z chłodnego Krakowa znad miski truskawek ze śmietaną:tak:

magdzik , ja Ciebie bardzo proszę, Ty mnie nie torturuj myślą o truskawkach ze śmietaną o tej porze!!!!!!!!!!!!! :-D
Takiego mi smaka zrobiłaś że :szok::szok::szok:

Smacznego:tak:

reklama
Do góry