reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

ja będę miała zdejmowany na początku lipca, tak myślę że około 6 i co, mam się szykować do porodu już??
Chyba nie ma reguły bo kolezanka miała ściągnięty,lekarz myślał że zaraz urodzi a urodziła 2 tyg później,pocieszające jest to że poród bardzo szybki

reklama
Hello, ja po burzliwy weekendzie bez dostępu do bb.
Heksa wielkie gratki :)
Zaliczyłam właśnie ślub przyjacióły,
objadłam się, opiłam (trunków bezalkocholowych), nawet troszkę potuptałam :)
i co najważniejsze, wbrew przepowiedniom nie urodziłam :)
W dodatku mój synek obtańczył Pannę Młodą i był w 7 niebie i do pełni szczęscia jeszcze spał u dziadków.
To akurat było też spełnieniem moich marzeń bo wróciliśmy po 2 i chciałam się wyspać ^^

AHaa, mnie prof powiedzial, ze mam szyjkę 1,5 cm i jak mi zdejmą pessar to jest możliwość ze szybko urodze , więc być może nie będą mi wywoływać. Wiem,że lekarz po zdjęciu pessara ma mnie trochę pomęczyć a rano zrobią mi lewtywkę, więc najprawdopodobniej mnie ruszy bez wspomagania, sama nie wiem zobaczymy. W każdym razie tak się juz denerwuję odkąd wiem kiedy mam iśc do szpitala, że chyba żadna lewatywka nie będzie potrzebna :zawstydzona/y:.
dzisiaj w nocy spałam może 2 godziny, nie mogłam zasnąć a jak zasnęłąm to mi się koszmary śniły. AAA szkoda gadać...

mamabartka to moze zeby ostudzic zapęd do truskawek to powiem ze po nich strasznie meczy zgaga (bynajmniej ja to mam i dzis nocka pewnie ciezka bedzie)

mnie tam zgaga męczy praktycznie po wszystkim, tylko po jogurtach nie:-), więc wychodzi na to , ze powinnam sie tylko produktami mlecznymi zajadać-eee tam
Pani doktor poradziła mi zebym sobie robiła siemie lniane i fakt jest jakaś poprawa:rofl2:

no wlaśnie ja też szukam ratunku w tym pessarze i myślę że po zdjęciu to już szybko i łatwo pójdzie, ale zobaczymy.....:-)
a co do truskaweczek to mogę je jeść na okrągło, jeszcze jak nie było sezonu to robiłam z mrożonych koktajle, widać mojej niuni podpasowały:-)
a mnie dziś od rana głowa boli, wrrrrrrrrr, chyba na kawe muszę się skusić..

A ja mam dziś motorek w tyłku - już byłam na zakupach, zrobiłam pranie, poprasowałam ubranka i przygotowałam obiad...ufff....pewnie gdzieś tak około 14:00 opadnę z sił i będę juz tylko leżeć:-)

Czesc ja nie mam nic jeszcze zrobione. Ale moj kochany maz zrobil wczoraj wiecej obiadu i dzis musze tylko ugotowac ziemiaki:-). Tak sie rozleniwilam ze nie chce mi sie robic obiadow.

oj mi tez by sie przydal taki motorek:-) bo siedze juz od 3 godzin i oprocz wyskoku po zakupki na sniadanko nic jeszcze nie zrobilam a dzis sama jak palec wiec chcialam poprac, posegrekowac ciuchy i takie tam domowe robotki
ale jak zwykle - zeby mi sie chcialo tak jak mi sie nie chce;-)

reklama
Hej

Ja dla dzidzi mam już praktycznie wszystko, zostało mi spakować torbę do szpitala.
Ale to zrobię pod koniec tygodnia, jak będę wiedzieć kiedy będzie cc.A wizytę mam w środę.

Teraz to kurować muszę moją córcię bo od wczoraj gorączkuje, i nie wiem co jej jest.Na 13 idziemy do lekarza.

Do góry