reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Gratulacje dla Renek! Duże chłopaki:laugh2:
Kociata - współczuję stresu! Dotarło do mnie, że ja mam termin za tydzień a nie miałam ani jednego KTG. Tzn. mam mieć 1 lipca...
U nas dziś trochę chłodniej... Na całe szczęście, bo rodzinka przyjdzie - mój mąż ma urodzinki! Prezentu w postaci baby chyba dziś nie będzie:-) Chociaż kto wie - zaparzam herbatkę z liści malin.
Wcześniej pojawiły się wątki na temat anemii. Nie wiem, czy wiecie, że są buraczki w tabletkach Herbapolu. Ja je łykam (oprócz żelaza) i jest lepiej... A przed nami jeszcze trochę wysiłku (poród, karmienie piersią), żelazo się przyda!

reklama
Ja dziś też muszę kupić żelazo i no-spe.
U nas upał straszny,wolałabym żeby jednak było troszkę chłodniej.Musze wyciągnąć męża na działkę może jakiegoś grilla zrobimy,trzeba zadzwonić do znajomych.Jeszcze chce korzystać z ostatnich tygodni albo i dni wolności.Nie wiadomo jak babcia z dziadkiem będą chcieli często zostawać z wnuczkiem ;-)

Gratulacje dla mamuś, które już tulą maluchy! A w szczególności dla dzielnej Renek, która dała radę siłami natury z dwoma chłopami i prawie dotrwała do terminu! U nas na sierpniówkach dwie podwójne mamy czekają i pewnie przykład Renek mocno je podbuduje.
Dużo zdrowia dla Was i Waszych maluchów i rozpakowujcie się pomyślnie!

RENEK gratulacje!jak narazie lipiec zdominowany przez chłopaków he heoby jak najszybciej do domciu! SYLCIA jestem ZA jezeli chodzi o regulamin. KOCIATA nic sie nie martw ja juz tu pisałam na forum miałam podobna sytuacje (byłam na usg z NFZ nastraszyła mnie baba jakimis chorobami wrodzonymi poszłam prywatnie na usg bo sie bałąm o Małego a tu gin mówi że jest wszystko ok)takze mysle ze u Ciebie podobna złośliwość osoby przeprowadzającej badanie.

hej laseczki, pisze z konta meza bo gdzies mi sie haslo zapodzialo, a Marek zmienil system
pozniej zjawie sie na swoim koncie
chcialam tylko napisac
ogromne gratulacje dla Renka, dzielna kobita jestes z wielkimi i dzielnymi rycerzami

RENEK ale radość nam sprawiłaś swoją dzielną postawą:-)
Gratulacje za Jasia i Maciusia - spore z nich chłopaki az jestem pod wrażeniem
Sylcia regulamin jest oki - super propozycja
Kociata głowa do góry z twoim maleństwem na pewno jest wszystko dobrze i bądź dobrej myśli. Szkoda że trafiają sie tacy nieczuli i to jeszcze kobiety:baffled:

milej soboty:-)

OGROMNE GRATULACJE DLA RENEK I JEJ MAŁYCH MĘŻCZYZN :-):-) jakie dorodne chłopaki;-)

Coś ten nasz lipiec nabiera tempa, chyba zacznę troszeczkę panikować:zawstydzona/y:
Kociata
olej te wstrętną babę:wściekła/y: Najważniejsze, że Dzidzia zdrowa i tego się trzymać:-) będzie dobrze, uszy do góry:-D ja też trafiłam na zły humor pana od usg i miałam po tym niezłe wiry, jednak jakoś wszystko sobie przetłumaczyłam, nakręciłam sobie opcję, że musi być dobrze bo nie ma innego wyjścia i jakoś się uspokoiłam;-) nie powiem strachu się najadłam, bo to normalne, że martwimy się o nasze dzieci, ale następnym razem ten sam lekarz był świetny i byłam zadowolona zarówno z badania jak i z lekarza:-p

odebrałam wyniki z posiewu i jestem z deka zakręcona:baffled: na kartce mam tylko napisane "brak wzrostu bakterii tlenowych" i zastanawiam się czy to dobra wiadomość czy zła
:errr: miłego dnia:laugh2::laugh2:

reklama
Do góry