Madzia cierpliwosci tak naprawde u pierworodek porod moze sie opoznic 14dni. Ja rodzilam 3dni po terminie. Mam nadzieje ze juz niedlugo sie zacznie.:-)
A ja bylam dzis u lekarza mala warzy ok 3200g, szyjka zamknieta i twarda. Dostalam skierowanie na cc. Bylam w szpitalu 15.07 mam sie zglosic na czczo i bede miala cc.
W koncu znam termin
A ja bylam dzis u lekarza mala warzy ok 3200g, szyjka zamknieta i twarda. Dostalam skierowanie na cc. Bylam w szpitalu 15.07 mam sie zglosic na czczo i bede miala cc.
W koncu znam termin

ale tez poźną lipcówką jestem choć nie ukrywam że chciałabym mieć Kubusia przy sobie wiec może kogoś wyprzedzę?
Jakbym sobie mowila,ze bedzie pozniej,to teraz bym sie tak nie denerwowala.
Pomijajac przeterminowane Julie i Post-Ptaszyne to chyba teraz w kolejce Liwus albo Pat -ktora chetna ?(chyba obie):-)
Zapakowali nas dio sali, mówiąc, że albo się rozkręci do wieczora, albo nie... No i po 17 okazało się, że jest rozwarcie i się rozkręca... I dostaliśmy salę tylko dla siebie (z piłką, materacem, prysznicem (polecam!!!) i innymi przedmiotami). Niestety, nie poszło gładko, ale nie będę pisać... O 23:20 urodziła się Zosieńka... A mąż ciągle patrzy na mnie maślanymi oczkami
Wysłałam go nawet na wódkę z kumplami, żeby do siebie doszedł, bo przez pierwsze dni tak się dziwnie na mnie patrzył i tak mało mówił... Ja nie mój chłop;-)No i doszedł do siebie
Ale nadal jestem jego guru:-)