reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

agnieszka no to trzymam kciuki żeby wkońcu jakiś maluszek lipcowy pojawił się na świecie:tak:
witam wszytkie nowe lipcóweczki ktore dołczyły do nas w ostatniej chwili:-D
ja dzisiaj zaczynam ćwiczyć na piłce - zostały 2 tygodnie do terminu więc czas zacząć:tak:
ja niestety albo i stety żadnych bóli nie mam :sorry2:mam nadzieje że bedzie tak jak u KasiDE żadnych objawów i poród szybki:-D
Madzia skacz, skacz może Maciuś sie wkurzy i wyjdzie:-D

reklama
Post ja mam taka pilke do cwiczen ale nie taka wielka-65 cm srednicy.Podobno jest tez dobra jak juz skurcze przyjda.Chyba nawet Pabla pisala,ze w szpitalu sie taka pilka ratowala jak bole przyszly.Zobaczymy czy cos pomoze:-)

Andziaa, ja kompletnie nic nie czułam żeby poród sie zbliżał. Oczywiście brzuszek twardniał, ale to każda z Was ma - zupełnie bezbolesnie. Aha, faktem jest, że pomimo tego, ze nic nie czułam ogranizm przygotowywał sie do poodu - raptem 1cm rozwarcia, ale to tez dziewczyny mają i cisza... Jak przyjechałam na porodówkę, to było 3cm a po niespełna godzinie z hakiem Olga była na świecie.
Głowa do góry - KIEDYŚ te dzieciaki wyjść muszą:sorry2:

Ja również Witam nowe Lipcóweczki:-)
Agnieszka trzymam kciuki, żeby szybko poszło:-D co prawda wpychasz się w kolejkę, ale jakoś Ci wszystkie wybaczymy:-):-)

co do tych boleści to ja te kłucia mam od jakiegoś czasu i ostatnio są dosyć bolesne:eek: raz nawet nie mogłam się z bólu wyprostować:szok: bóle jak na miesiączkę też mam od jakiś dwóch tyg i gin był tym faktem zdziwiony, ale nie wiem czemu:eek: rozwarcie na 1 cm mam od zeszłego tyg a poza tym nic więcej:wściekła/y: żadnych czopów itp. pocieszam się tylko, że u każdej kobiety poród przebiega inaczej, więc nie ma co się trzymać tych wszystkich objawów przepowiadających:sorry2:
Madzia a Ty skacz na tej piłce to może Maciuś wyskoczy:-):-):-)
ja się śmieje, że mój Antoś to mały złośnik po Tacie i nie zrobi mamie przyjemności i wcześniej nie wyjdzie:-D

hej dziewczeta, ja sie podle czuje
psychicznie oczywiscie
ale jeszcze daje rade
moj mez dzis zarejestrowal nasza corcie, juz oficialnie jest Blanka Anna ;-)

dziewczyny, ja tez na pilce wysiadywalam
fajna sprawa :tak:

za Agnieszke trzymam kciukasy moooocno
zeby szybko poszlo

Witam nowe mamusie, zycze powodzenia :tak:

Ja chce na dwor! na spacerek! a wozka nie ma :eek: (nawet jakby byl to jeszcze 2 dni min na tylku hehe)

Kasia,Post no ja juz nie wiem,pomalu zaczynam w to watpic,ze kiedys ten moment nadejdzie;-)
Roni babyblues jest kategorycznie zabroniony!!!!Nawet sie nie waz!!!:tak:
Kate mnie dzisiaj kluje w szyjce caly dzien,oby to cos oznaczlo:tak:Jak narazie skaczemy oboje z wielkim zapalem.

ja melduje sie jeszcz enie rozpakowana:-( az zaczynam żałować ze ni epojechalam do tego szpitala to moze by mi wywolali a tak skurcze coraz zadsze i chyba nic z tego dzis jednak nie bedzie:dry:
widocznie maly stwierdzil, ze przed kobitki się wpychac nie będzie:-D
no ale w piatek kolejna wizyta moze ta cos da i wreszcie sie rozpakuje bo jujz mnie dobijaja te fałszywe alarmy i wyczekiwanie czy to aby nie już to:wściekła/y:

Co do piłki to moja jest taka zwykła jak to są do zabawy dosyć duża z takim jak by uszami.Ja na niej nie podskakuje ale się kręcę ,podobno w ten sposób rozciągają się mięśnie ale czy to prawda?
Roni główka do góry,ty jesteś jedną z najsilniejszych dziewczyn na forum także miejmy nadzieje że to chwilowy kryzys.
Aga chyba małemu jeszcze jest dobrze u mamusi.
Do mnie przyjechała siostra i zrobiła mi pedikiur.:-)

reklama
agnieszka, ale dziecko robi Cię w jajo;-):-)Zgrywusik ;-) A serio, to współczuję takich fałszywych alarmów:sorry:
Roni, Ty sie nawet nie wygłupiaj, no!

Do góry