reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

agnieszko no to rzeczywiscie nie za ciekawie z tymi porodami rodzinnymi:cool: dosc dziwna sprawa, tym bardziej w dzisiejszej dobie, kiedy taki styl rodzenia jest uwazany za jak najbardziej normalny, baa wrecz namawiaja do niego... no coz - jak widac nie wszedzie jeszcze bardziej nowoczesne metody podejscia do rodzenia sie przyjely:no:
a czemu Ty tak wlasciwie wyladowalas w szpitalu?-przepraszam ale nie odnotowalam tej wiadomosci:zawstydzona/y:

reklama
poszłam na ktg i okazało sie , ze nie moga mi zrobic jesli nie przyjma mnie na oddział i tym sposobem na dobe trafilam. ale rzy okazji zrobili mi usg z przeplywami i nerki sprawdzili wiec jest z tego jakis porzytek

Julia trzymam kciuki żeby to już było To a nie fałszywy alarm!
Agnieszka to troche dziwnie że porody rodzinne nie są na porządku dziennym no ale co szpital to rózne "obyczaje":sorry2:

Julia mam nadzieje ze to wody i ze dzisiaj juz bedziesz tulic swoja Zuzke :-D.
Ptaszyna
trzymam kciuki zeby sie zacza porod.
Surviv moja kuzynka miala miec cc ale mala chyba sie przestraszyla i w dzien cesarki okazalo sie ze jest dobrze ulozona i urodzila normalnie. Powodzenia jutro, niedenerwuj sie. Chociaz sama juz sie denerwuje ale staram sie myslec pozytywnie ze jakos musze to przejsc:tak:

Witajcie

JuliaK to moga się wody saczyć, więc może juz blisko - zycze ci tego.

Agnieszka nie ma porodów rodzinnych? Kurcze niexle. Ja to sobie inaczej porodu nie wyobrażam - tymabrdziej, ze jak mój Mati sie rodzil to tez miałam rodzinny i teraz to nawet sobie inaczej yetgo nie wyobrażam. chociaz i tak musze za niego zapłacic - niestety.

Ja mnie dzis jakies okropne mdłości od rana trzymaja - fuujjjj.

Julia, jeżeli to faktycznie wody to dzisiaj może będziesz już tuli swoją księżniczkę :-) Życzę Ci tego
Agnieszka, faktycznie dziwne, że w tak dużym mieście nie praktykują porodów rodzinnych, :confused: bo z tego co wiem, to w wielu małych miasteczkach wręcz zalecają i namawiają do obecności tej drugiej osoby przy porodzie. Ale jak widać "co szpital to inny obyczaj" :blink:

Julia, trzymam kciuki, żeby to by to _TO_ !;-) A może i Ptaszyny córa się dziś zdecyduje? odblokowałybyście kolejkę, dla tego tłumu chętnych co się na przyszły tydzień szykuje:-D
Ja zaraz funduje sobię odnowę biologiczną rękami siostry, żeby jutro na stole operacyjnym furorę zrobić:-D

moje rodzinne miasto to brzeziny nie łódź:-)
pierwszy raz rodzilam z mezem i tez teraz nie wyobrazam sobie rodzic samej, choc moj maz juz to sugerowal, ale absolutnie wybilam mu to z glowy- wsparcie zawsze sie przydaje.​

Mamusiasynusia może to organizm się oczyszcza i czas rozwiązania nadchodzi?:tak:
Julia, zyczę ci aby to były wody i abyś mogła już dziś tulić dzidzię do pierski:tak:

reklama
Hej, Julia trzymam mocno kciuki, żeby to było TO i żebyś dzisiaj tuliła Zuzę:-):-):-)
Survivor Twoja Córcia jest chyba szalona po Mamie:-D jutro kciuki mi odpadną od trzymania:-D
Dziewczyny przeterminowane tydzień się jeszcze nie skończył, więc może któraś dzisiaj się rozdwoi;-) życzę tego z całego serca;-)

byłam w kościele, pomodliłam się trochę - może to coś da:zawstydzona/y: noc miałam spokojną, ale się nie wyspałam:eek: coraz bardziej boję się porodu i dopadają mnie różne schizy, a później nie mogę spać:szok: dobrze, że jutro wizyta u ginka to może coś się wyjaśni, aż się boję nadchodzącego tygodnia:eek: miłego dnia;-)

Do góry