reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Post wspolczuje tych meczarni,oby w koncu zaczelo sie porzadnie i bez sciemy.Moze lepiej jak sie bedziesz ruszala,bo to zawsze mala w dol ciagnie i rozwarcie sie robi.Wiem,ze sie latwo mowi,ja sama nie wiedzialam co ze soba zrobic przy tych skurczach,no ale niby tak najlepiej.Ja nawet jak lezalam to na boku i sie jeszcze bujalam,bo na prosto to tez zle lezec,bo dzidzi jest ciezej sie w dol przemieszczac
No ladnie sie nam lipcoweczki rozkrecily:-)Tak myslam,ze w tym tygodniu bedzie poruszenie:tak:

reklama
Post Ptaszyna również życzę Ci żeby w nocy tak się rozkręciło, żeby nadszedł kres tych męczarni, a zaczęła się porządna akcja, której nagrodą będzie Twoja wyczekana Dzidzia:-D:-D
Dorka jeszcze raz POWODZENIA jutro:-)
ja padam z nóg, tak mnie bolą plecy, że nie mam sił poskakać na piłce, więc idę spać:-D miłej nocy:-D

PostPtaszyna grono kibiców czeka na wieści już nie z dwupaku:-)
współczuję dolegliwości ale to już serio mało zostało:tak:
Dorka spokojnej nocki i powodzenia jutro - będzie dobrze!!!

spokojniej nocki oby przespanej;-)

witajcie... niestety nie dam rady na razie poczytac... chcialam tylko dzis napisac,ze moja Kruszyna- Adrianna Charlotte- urodzila sie w piatek o 1h56 rano przez cc; wazy 2930 g i mierzy 51cm.... czujemy sie dobrze i jestesmy juz od niedzieli w domu :-)

witajcie... niestety nie dam rady na razie poczytac... chcialam tylko dzis napisac,ze moja Kruszyna- Adrianna Charlotte- urodzila sie w piatek o 1h56 rano przez cc; wazy 2930 g i mierzy 51cm.... czujemy sie dobrze i jestesmy juz od niedzieli w domu :-)

Ewa-Krystyna!!!!! Ogromnie gratulacje :-):-):-). Przesliczne imie!!!

A tak w ogole, to ogromnie gratuluje wszystkim lipcowym mamusiom!!!!!
A tym w dwupaku, ekspresowego i bezbolesnego rozpakowania :-):-):-)

Ewa jeszcze raz gratuluje!!
dorka trzymamy bardzo mocno zacisniete kciuki!! dawaj znac co i jak w miare mozliwosci;-) ojej juz dzis bedziesz miec Maluszka przy sobie :-)
post wspolczuje, naprawde szczerze wspolczuje... kurcze podejrzewam jak musi byc Ci ciezko...toz to idzie sie nieziemsko wkurzyc!!! mam nadzieje ze w nocy cos ruszylo, a jak nie w nocy to najpozniej dzis bedziesz tulic swojego babelka !! trzymam kciukaski!!

reklama
Ewa Krystyna gratulacje raz jeszcze, fajnie że jesteście już z maleńką w domu. :tak:

Dorka kciuki zaciśnięte. Czekamy na cudowne wieści :tak::-):-)

Do góry