reklama
Ja tez melduje sie w dwupaku
dzis termin , a tu czuje sie jak skowronek i objawow jakichkolwiek brak
jutro wizyta w szpitalu zobaczymy co powiedza
zycze owocnego dzionka dla wszystkich nierozpakowanych i spokojnego dnia dla Mamusiek:-)
dzis termin , a tu czuje sie jak skowronek i objawow jakichkolwiek brak
jutro wizyta w szpitalu zobaczymy co powiedza
zycze owocnego dzionka dla wszystkich nierozpakowanych i spokojnego dnia dla Mamusiek:-)survivor26
Mamy lipcowe'08
coś mi się wydaje, że jak zaczniemy się rozpakowywać to hurtowo, wszystkie od razudzień po dniu
![]()
Całkiem możliwe: w zeszłym tygodniu też poszła cała seria
A teraz bedziecie już rodzić bojowe Lwy
tak, sezon na raczki już zakończony
teraz zaczął się okres bojowniczych lwów;-) Moja dzidzia chyba chce zrobić prezent urodzinowy babci i przyjdzie na świat 26 lipca :-)
wszelkie moje objawy zbliżającego się porodu, po południu mijają, więc obstawiam sobotę, bo w piątek ląduję na oddziale ze skierowaniem...
teraz zaczął się okres bojowniczych lwów;-) Moja dzidzia chyba chce zrobić prezent urodzinowy babci i przyjdzie na świat 26 lipca :-)wszelkie moje objawy zbliżającego się porodu, po południu mijają, więc obstawiam sobotę, bo w piątek ląduję na oddziale ze skierowaniem...
KATE23
Lipcowa Mama:)
Witam Was Dziewczyny serdecznie:-) jestem zła, że tak dużo piszecie, a ja jeszcze wszystkiego nie przeczytałam
;-) muszę się wziąć za siebie;-) mój Synuś na razie zachowuję się w porządku
oby mu tak zostało
, tylko mama ma chyba małego baby bluesa i trochę fiksuję, ale łudzę się, że niedługo mi przejdzie
Gratulacje dla Wszystkich rozpakowanych i powodzenia dla Dwupaków:-) jak tylko poczytam o czym piszecie dołączę się do dyskusji;-) pozdrawiam:-)
;-) muszę się wziąć za siebie;-) mój Synuś na razie zachowuję się w porządku
oby mu tak zostało
, tylko mama ma chyba małego baby bluesa i trochę fiksuję, ale łudzę się, że niedługo mi przejdzie
Gratulacje dla Wszystkich rozpakowanych i powodzenia dla Dwupaków:-) jak tylko poczytam o czym piszecie dołączę się do dyskusji;-) pozdrawiam:-)- Dołączył(a)
- 23 Lipiec 2008
cześć LIPCOWE MAMY
jestem lipcową mamą (jeszcze niedoszłą i lipcową pewnie tylko zgodnie z planem, bo TP na 31 lipca) i od jakiegoś czasu czytam Wasz wątek.
Chciałam Wam podziekować za otuchę, której mi nieświadomie dodałyście, bo ostatnie dni przed porodem u mnie też nie należą do najprzyjemniejszych (wielorybowatość, różne mniejsze lub większe dolegliwości, rosnący niepokój dotyczący porodu, zamartwianie się tym co bedzie po, etc...)
A TU OKAZUJE SIĘ, ŻE NIE JESTEM SAMA
Dziękuję
Trzymam kciuki za wszystkie "DWUPAKI" i już "ROZPAKOWANE"
jestem lipcową mamą (jeszcze niedoszłą i lipcową pewnie tylko zgodnie z planem, bo TP na 31 lipca) i od jakiegoś czasu czytam Wasz wątek.
Chciałam Wam podziekować za otuchę, której mi nieświadomie dodałyście, bo ostatnie dni przed porodem u mnie też nie należą do najprzyjemniejszych (wielorybowatość, różne mniejsze lub większe dolegliwości, rosnący niepokój dotyczący porodu, zamartwianie się tym co bedzie po, etc...)
A TU OKAZUJE SIĘ, ŻE NIE JESTEM SAMA

Dziękuję
Trzymam kciuki za wszystkie "DWUPAKI" i już "ROZPAKOWANE"
nowa_lipcowa witamy na lipcóweczkach
no została nas jeszcze mała garstka do rozpakowania
ja się zgłaszam na ochotnika, bo dzisiaj mój termin i nei3 a reszta to chyba późniejsze dzieciaczki
ale jak mały ma uparty charakterek po tatusiu to do grudnia nie urodzę
no została nas jeszcze mała garstka do rozpakowania
ja się zgłaszam na ochotnika, bo dzisiaj mój termin i nei3 a reszta to chyba późniejsze dzieciaczki
ale jak mały ma uparty charakterek po tatusiu to do grudnia nie urodzę
reklama
nowa_lipcowa, ja również witam na lipcóweczkach :-)
u mnie mała zmiana, chyba zaczęły mi się sączyć wody...:-( co chwilę biegam do wc i jak tak dalej będzie ze mnie wypływało coś wodnistego to chyba wieczorem pojadę do szpitala, sprawdzić czy wszystko jest ok, tak na wszelki wypadek...
u mnie mała zmiana, chyba zaczęły mi się sączyć wody...:-( co chwilę biegam do wc i jak tak dalej będzie ze mnie wypływało coś wodnistego to chyba wieczorem pojadę do szpitala, sprawdzić czy wszystko jest ok, tak na wszelki wypadek...