reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
Izabelka wiesz ciezko mi było sie tam wbic bo tam dziewczyny maja swój własny świat i jakos obco sie czułam ale kto wie jak i ty tam jestes to moze wróce spowrotem....
kolejny sms od Renka:
"U nas coraz lepiej,tzn w nocy bable coraz dluzej spia,Kuba juz spoko pomaga podawac butelki,wklada im smoczkido buzi,przynosi swoje samochodziki w wklada w raczki.Fajnie jest
Jas wazyl 6,6 kg, a Macius 6,1 tydzien temu wiec niezle z nich klopsy
ubranka 3-6 mc sa juz prawie za male! tez juz gawoza i smieja sie ale tezpoplakuja,na szczescie w nocy spia jak aniolki
Postaram sie wstawic jakies zdjecia i poogladac pociechy dziewczyn,moze jutro smi sie uda ;/"
"U nas coraz lepiej,tzn w nocy bable coraz dluzej spia,Kuba juz spoko pomaga podawac butelki,wklada im smoczkido buzi,przynosi swoje samochodziki w wklada w raczki.Fajnie jest
survivor26
Mamy lipcowe'08
Wercia, zuch dziewczynka! U nas na razie z chwytnością słabo, ale to moje dziecko to generalnie łamaga i leniuch, jeśli o ćwiczenia fizyczne chodzi - po mamusi
U nas też zimno i paskudnie, właśnie przeszukuję szafki, co by tu Młodej włożyć, zeby nie marzła, bo kombinezonu jeszcze nie mamy, a na spacer iść trzeba, bo nic do jedzenia w domu nie ma

U nas też zimno i paskudnie, właśnie przeszukuję szafki, co by tu Młodej włożyć, zeby nie marzła, bo kombinezonu jeszcze nie mamy, a na spacer iść trzeba, bo nic do jedzenia w domu nie ma

u nas tak samo zimno,z tym,ze to standard,juz do tego przywyklam.Jeszcze kombinezonu nie zakladam.Ubieram jakas bluze i spodnie na spiochy i przykrywam kocykiem,no i obowiazkowo czapka,bez ktorej mlody ani razu na dworze nie byl,ale tutaj takich upalow niestety nie bylo jak w Polsce
Wlasnie go juz ubralam i spi w wozku przy otwartym oknie,czeka na mame,a mama klika zamiast sie ubierac
Brawo dla Werci.Nasz jeszcze nie chwyta zabawek,chociaz nauczyl sie je szturchac jak widzi,ze one sie wtedy ruszaja i grzechocza
No bardzo ladnie podnosil wczoraj glowke jak na brzuszku lezal-zdjecia zaraz wkleje na zamknietym:-)
Wlasnie go juz ubralam i spi w wozku przy otwartym oknie,czeka na mame,a mama klika zamiast sie ubierac
Brawo dla Werci.Nasz jeszcze nie chwyta zabawek,chociaz nauczyl sie je szturchac jak widzi,ze one sie wtedy ruszaja i grzechocza
No bardzo ladnie podnosil wczoraj glowke jak na brzuszku lezal-zdjecia zaraz wkleje na zamknietym:-)reklama
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
madzia U nas to samo, szturchanie zabawek jest fajne. Jak narazie to tylko tych co wiszą na macie, ale młoda jest w szoku

i bardzo jej się podoba.
Dzisiaj zaliczyliśmy mega bóle brzuszka, nie wiedziałam co robić tak głośno się darła. Wkońcu pomogła ciepła pieluszka na brzuszek
teraz dziecię śpi, dzisiaj ważenie z okazji skończenia 2 miesięcy i mam nadzieję że nasz ika rośnie w tłuszczyk wkońcu bo lekki stresik mam

.... jeśli chodzi o długość to urodziła się z 56 cm a teraz już 63 i ciuchy na boki lużne ale na długość brakuje

będzie długa i chuda laska, w przeciwieństwie do mamy która jest tylko długa, to drugie to już niekoniecznie

Właśnie muszę zakupić coś na chrzest bo w nic się nie mieszczę a jak już to wyglądam jak baleronik

i bardzo jej się podoba.Dzisiaj zaliczyliśmy mega bóle brzuszka, nie wiedziałam co robić tak głośno się darła. Wkońcu pomogła ciepła pieluszka na brzuszek

teraz dziecię śpi, dzisiaj ważenie z okazji skończenia 2 miesięcy i mam nadzieję że nasz ika rośnie w tłuszczyk wkońcu bo lekki stresik mam

.... jeśli chodzi o długość to urodziła się z 56 cm a teraz już 63 i ciuchy na boki lużne ale na długość brakuje

będzie długa i chuda laska, w przeciwieństwie do mamy która jest tylko długa, to drugie to już niekoniecznie

Właśnie muszę zakupić coś na chrzest bo w nic się nie mieszczę a jak już to wyglądam jak baleronik