reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Ja dzis wychodze na spotkanie klasowe ktore sama zainicjowalam wiec nawet glupio byloby sie wykrecic;-)Siostra zostaje z Michalem i swoja poltoraroczna cora normalnie jej szczerze wspolczuje oby dzieciaki nie daly do wiwatu bo z kolejnymi wyjsciamy bede mogla sie pozegnac na najblizsze kilka lat;-):tak: Milego dnia dziewczyny

reklama
Roni oj tak usciskaj Andzie i pozdrow ja serdecznie,niech sie odezwie czasem do nas.

Andula
milego spotkania!

Ja narazie sie do pracy nie wybieram,chociaz finansowo moglo by sie przydac,ale jak mam za przedszkole zaplacic niewiele mniej niz sama zarobie to sie nie oplaca:baffled:

hehe i kupiłam małemu skarpetki:-D
KATE współczuje, ja na szczescie zostaje w domu z małym do września 2009
Roni pozdrowienia dla Andzii, całuski:tak:

reklama
Współczuję wam tych fatalnych teściów,ja na szczęście mam super i teściową i teścia,Maksa mogła bym bez problemu z nimi zostawić,tylko niestety mieszkają ponad 100 km od nas.Jednak zawsze jak tam jesteśmy to bez problemu mogę sobie odpoczywać.
Co do Andzi to jakiś czas temu zamieniłam z nią kilka słów i kazała was wszystkie pozdrowić.Pisała też że czasem nas podczytuje

Do góry