reklama
Wodę niskozmineralizowaną trzeba pić w ciąży, natomiast wysokozmineralizowaną w czasie karmienia, bo dziecko wysysa z mamusi to co najlepsze i póżniej pewnych sładników jest za mało w organiźmie, Tak przynajmniej było napisane w tym artykule. Niestety nie pamiętam gdzie M to znalazł, więc linku nie podeślę:-(
Spóźnione życzenia dla Tymka z okazji ukończenia 4 mies:-)
To marudzenie to ma chyba związek z tym skokiem wzrostowym.A że Maksiu jest bardzo towarzyski i najspokojniejszy jest wtedy jak jest pełen dom gości to chyba powinnam zapraszać znajomych i rodzinkę
To marudzenie to ma chyba związek z tym skokiem wzrostowym.A że Maksiu jest bardzo towarzyski i najspokojniejszy jest wtedy jak jest pełen dom gości to chyba powinnam zapraszać znajomych i rodzinkę
Antos wszystkiego najlepszego,duzo usmieszkow,zabawy i buziaczkow!
Wszystkim pozostalym 4-miesieczniakom spoznione,ale serdeczne zyczenia!
My sie wlasnie zbieramy na szczepienie,ja juz w sumie gotowa,a Macius wlasnie ucina sobie drzemke,wiec czekam.Niech troche pospi,to bedzie spokojniejszy.Biedactwo ma katarek,ale pytalam wczoraj lekarki i stwierdzila,ze jak to tylko katar,a maly nie jest nie spokojny i normalnie je,to mozna szczepic.
Z tym katarem meczymy sie juz od czwartku i w sumie od czwartku nie wychodzilam z malym na dwor,bo nie chcialam pogorszyc sytuacji,ale sama nie wiem czy lepiej siedziec w domu ,czy wyjsc niech pooddycha swiezym powietrzem.A wy jak robicie
A wlasnie bylam wczoraj u lekarza skonsultowac wyniki badania krwi,ktore robilam ze wzgledu na te wypadajace wlosy i sie okazalo,ze mam anemie
Dostalam zelazo i skierowanie na powtorne badanie,ale nie mam za bardzo kiedy isc przez ta przeprowadzke,no i najpierw musze znalezc nowego lekarza tam gdzie bede mieszkac.
Wszystkim pozostalym 4-miesieczniakom spoznione,ale serdeczne zyczenia!
My sie wlasnie zbieramy na szczepienie,ja juz w sumie gotowa,a Macius wlasnie ucina sobie drzemke,wiec czekam.Niech troche pospi,to bedzie spokojniejszy.Biedactwo ma katarek,ale pytalam wczoraj lekarki i stwierdzila,ze jak to tylko katar,a maly nie jest nie spokojny i normalnie je,to mozna szczepic.
Z tym katarem meczymy sie juz od czwartku i w sumie od czwartku nie wychodzilam z malym na dwor,bo nie chcialam pogorszyc sytuacji,ale sama nie wiem czy lepiej siedziec w domu ,czy wyjsc niech pooddycha swiezym powietrzem.A wy jak robicie

A wlasnie bylam wczoraj u lekarza skonsultowac wyniki badania krwi,ktore robilam ze wzgledu na te wypadajace wlosy i sie okazalo,ze mam anemie

pabla27
Fanka BB :)
My po szczepieniu już, mała bardzo płakała w czasie kłucia - potem juz było ok. Teraz mała odsypia a ja zrobiłam obiadek i pranie. Ładny dzień i pewnie pójdziemy zaraz na spacerek. Mam nadzieję ze nic się nie zadzieje po tym szczepieniu.
dla ANTOSIA - 1OO LAT!!
Madziu - my z katarem 2 tydz, już jest znacznie lepiej. Ja wychodziłam z młodą na spacerki, jeden dzień w domu, drugi dzień na spacer. No i dawałam jej rozpuszczone tabletki leku homeopatycznego Coryzalia i krople so noska Nasivin.
dla ANTOSIA - 1OO LAT!!
Madziu - my z katarem 2 tydz, już jest znacznie lepiej. Ja wychodziłam z młodą na spacerki, jeden dzień w domu, drugi dzień na spacer. No i dawałam jej rozpuszczone tabletki leku homeopatycznego Coryzalia i krople so noska Nasivin.
Ostatnia edycja:
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Wszystkiego naj dla naszego forumowego śmieszka:-):-):-):-):-):-):-):-)
Antoś, rośnij zdrowo i słuchaj rodziców:-)
Antoś, rośnij zdrowo i słuchaj rodziców:-)
survivor26
Mamy lipcowe'08
Wszystkiego dobrego, Antosiu! Florka pozdrawia szczególnie serdecznie

KATE23
Lipcowa Mama:)
Antoś DZIĘKUJE za życzenia i przesyła buziaki Wszystkim Lipcowym Dziewczynkom

ja byłam dzisiaj w nowym domku trochę posprzątać i jestem padnięta
wymarzłam przy myciu okien i teraz nie mogę się rozgrzać
Antoś został z moją siostrą, a ta zapomniała, że może mu dać mleczko i Mały przez 20 min darł się jak opętany
jak przyszłam to aż miał oczy opuchnięte od płaczu:-( nie było mnie 3 godz z czego 2,5 przespał
ten mój Syn to niezły agent
teraz muszę mu zrobić sesje zdjęciową z okazji 4 miesiąca bo mamy taką ramkę do zdjęć na pierwszy rok życia i trzeba uwieczniać każdy miesiąc

ja byłam dzisiaj w nowym domku trochę posprzątać i jestem padnięta

reklama
u nas tez dzisiaj ladna pogoda.Wybralam sie z mlodym jak na zime,a tu taka mila niespodzianka.Sloneczko ladnie swieci i nawet jest cieplo.:-)
Na szczepieniu placz straszny,ale bidulek dostal az 3 zastrzyki na raz:-(Dostal nawet znaczek ,ze byl bardzo dzielny
Teraz odsypia,a ja sie zabieram za prasowanie,bo sterta juz sie zbiera od tygodnia,a niedlugo nie bede miala w co malego ubrac.
Ja tez daje Nasivin,czyscimy Frida i do tego na lozeczku zawiesilam reczniczek nasaczony kroplami do inhalacji,zeby mu sie lepiej oddychalo.Mam nadzieje,ze niedlugo mu przejdzie.Najbardziej go meczy w nocy,ale w sumie ladnie spi od ok 20.30 do 8 z malymi pobudkami.:-)
Na szczepieniu placz straszny,ale bidulek dostal az 3 zastrzyki na raz:-(Dostal nawet znaczek ,ze byl bardzo dzielny

Ja tez daje Nasivin,czyscimy Frida i do tego na lozeczku zawiesilam reczniczek nasaczony kroplami do inhalacji,zeby mu sie lepiej oddychalo.Mam nadzieje,ze niedlugo mu przejdzie.Najbardziej go meczy w nocy,ale w sumie ladnie spi od ok 20.30 do 8 z malymi pobudkami.:-)