reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Chciałabym sobie te ciążowe brzuszki które robiłam co miesiąc połączyć w jeden obraz.takie małe zdjęcia obok siebie...fajne to wygląda. Może wiesz jak to zrobić>?????????

Post a może to Ci sie przyda - photoscape - bardzo prosty, intuicyjny, darmowy i możesz kombinować jak tylko chcesz:tak:

Czesc mamuski

My od tygodnia jestesmy w Polsce

Cześć Beaa!

hej dziewczynki!
Dawno mne nie bylo i raczej nie dam rady wszystkiego nadrobic:-(bo piszecie jak szalone:tak:Ale sie za wami stesknilam!

Ostatnio wspominalyscie o kalendarzach z dzicmi w ramach prezentow gwiazdkowych.Czy ktoras z was takie zamawiala przez internet? Ja w Anglii juz nie zdazylam,bo kazali czekac 2 tyg,a ja sie oczywiscie za pozno z tym zebralam,wiec teraz musze kombinowac,zeby sie przed swietami wyrobic.

Witaj Madzia! My też tęskniłyśmy :-)
Kalendarze robią też w fotojokerze. My mamy zrobione w superfoto (Post pisała o tej firmie) i są super!

Sklepy zaliczone. Sobie oczywiście nic nie kupiłam, ale i tak jestem zadowolona, że mogliśmy sie wyrwać ;-)

reklama
beaa witaj w kraju - odpoczywaj i korzystaj z dziadków ile możesz:-)
mąż dziś przytargał choinkę i juz pachnie w dużym pokoju świętami
jutro z Tymkiem będziemy stroić drzewko - ale ja to lubię:tak:

Antosia przesyla Antosiowi całuski z okazji 5 misiączka (ja tam nie chcę nic sugerować ale moja mama ma na imię Czesia a tato Czesio, może wnuczka podtrzyma tradycję :-p:-p:-p

My tak ja Kamu robimy te kubeczki na dzien babci i dziadka :-)

my oczwiscie spoznieni z zyczeniami ,ale wszystkiego dobrego i duzo usmiechu na nastepny miesiac dla Antonio i pozostalych juz 5-cio miesiecznych dzieciaczkow:tak:

Kalendarze juz zamowilam tam gdzie Post poradzila,jako ze sie spieszylam to nawet nie zdazylam poczytac waszych postow co do tych kalndarzy,a juz byly zmowione,ale wielkie dzieki.Jeszcze zapomnialam o kalendarzu dla nas,ale to sie nie spieszy,wiec moze faktycznie zobacze co w Empiku proponuja.W fotojokerze tez bylam,ale pani bardzo nie mila byla,tzn nic nie wiedziala jaka cena,ajkie rozmiary tych kalendarzy i powiedziala,zebym sobie sama na internecie sprawdzila i tam tez zamowila,bo ona wszystkich cen przeciez pamietac nie moze,wiec stwierdzilam ,ze nie to nie,laski mi robic nie bedzie,kij jej w oko i wyszlam.
Kubki dzisiaj do odebrania,juz nie moge sie doczekac jak wyszly,a kalendarze maja byc w 24 godz,wiec mysle,ze najpozniej w poniedzialek beda.
Post moze sprobuj w Picasie,tam jest taka opcja kolaz i mozez kilka zdjec ladnie poloczyc kolo siebie.

Post ja mam Picasa2,Mozna wlasnie powklejac kilka fotek razem,zeby tworzyly jeden obraz.Na zamknietym wkleilam takie dwa obrazki Macka,ze sa zrobione z 3 zdjec,ale mozna taki kolaz zrobic z ilu zdjec sie chce , w roznych formach i rozne ramki.

Wszystkiego majlepszego dla naszych Trzech Wspaniałych
Antosia, Wiktorka i Marcelka
buziaki od Radzia
zab_4_d.png

reklama
Do góry