reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Wlasnie wyprowadzila sie moja siostra z corka:tak:Szczerze mowiac czekalam na ten dzien bo ja lubie miec wszystko poukladane a przy sioztrzenicy nie bylo to mozliwe;-) brak mi bylo rutyny.Teraz jak ich nie ma to mi smutno w domu az za cicho:baffled:Mis spi malutka nie biega lipa straszna...:-(

reklama
Andula to masz nudy na pudy, jak chcesz to mogę ci swojego szkraba na ferie wysłać, uwierz mi rozkręcisz się bankowo:-p
Marcik ja też jestem cieplolubna, aczkolwiek ja po perypetiach z uszami i nosami Antosi utrzymuje temp. w domu 21 góra to 23 (bynajmniej staram się, ponieważ w innym wypadku łatwo wysuszyć śluzówkę):-(
Kate wizyta u lekarza napewno Ciebie uspokoi...
A ja dzisiaj miałam biegający dzień, najpierw wyruszyliśmy w tym szale przecenowym na zakupy (w niedzielę idziemy na wesele do znajomych, tzn, na przyjęcie dla znajomych, czyli bez szaleństw kreacjowych, naszczęście) oczywiście nic sobie nie kupiłam, bo albo mi zwisalo, albo uwypuklalo....postanowilam od następnego tygodnia biorę się za siebie.Liwus zmobilizuj mnie pliski!! Kurcze może za dwa tygodnie jednak, bo mamusie ma przyjechać a ona robi takie dobre żarełko:-p A wieczorem koleżanka wyciągnęła mnie do człowieków i byłyśmy na Ani Mru Mru (po uprzednim złożeniu podania i załączenia dwóch zdjęć do M;-):-):-p)
A teraz pędze na zamknięty bo zdjątka obiecałam:-):-):-)

A ja dzis ide na noc do pracy:-(od 18-5. Maz zostaje z mala.Na szczescie w tych godzinach mala zbyt duzo nie je z cycka wiec nie bedzie jej tak bardzo brakowac brakowac. Po za tym zarazilam sie od mojego syna i mam kaszel i katar. Zobacze jak bede sie czula na nocce jak zle to jutro pojde do lekarza:tak:
Dorka- czyli nadszedl czas, aby przeciac pepowinke. Zapewne nie jest to latwe dla ciebie no ale jak mus to mus, a ty wracasz do pracy na pol etatu?

Ja mala w domu ubieram w body z dlugim rekawem, na to bluzka lub sweterek. Do tego rajtuzy i spodnie. Na dwor kombinezon lub kurtka, no i spiworek.

Tosika mobilizuje mobilizuje..sama na fitness zapisuje się już chyba z 2 miesiące. No ale niestety nie mam z kim dziecka zostawić :-(Bo M na nocki pracuje więc od 16:00 jesteśmy sami z Adasiem a wszystkie fitnessy od 17-18 :-( Chyba naprawdę się zapisze na ten basen w Małym to chociaż sama się tyćkę poruszam... albo będę chodzić do Ciebie Tosika na spacery to akurat prawie 2 h w jedną stronę :-) hehe...

Ja tez bym poszla sie pogimnastyczyc;-) nawet nie po to aby schudnac ale obwisle cielsko ujedrnic;-) ale tez problem co zrobic z Miskiem siostra moglaby przypilnowac ale wolalabym z nia pojsc samej mi sie nie chce zero motywacji:baffled:

marcik...hmmmm no to nie wiem....25 stopni:szok::szok::szok::szok: o matko ja się przy 20-tu już gotuję. U nas utrzymujemy 18 stopni. Jest lekko rześko ale jak jest cieplej to mi przeszkadza

KasiaDe Jakby tu delikanie napisać do d............... mam mdlości:szok: ale nie tulę toalety. Jest mi bardziej niedobrze niż z Iką....... a nudności zapijam cherbatą. Teraz to nie mogę dużo przytyć....Jestem o 20 kilosów cięższa niż przed wszszystkimi ciążami:szok::szok::szok::szok::szok:...już ikę zaczynałam z pewnym balastem....
No cóż....jak narazie nie byłam u mojego krzyczącego gina:-):-):-) bo chodziłabym znowu co kilka dni a tam wizyta 100 zł:szok:.... Mam kartę w pracy do prywatnej przychodni i tesuję tam jednego doktorka. Wydaje się ok....i wszystko tam mam za friko...wizyty i badania..... Jak narazie pan doktor nic nie powiedział na moje Rubensowe kształty:-D:-D zobaczymy w następny piątek:tak::tak::tak:

To ja dziś byłam na basenie po raz pierwszy od kiedy zaszłam w ciążę,byłam z koleżanką która ma dziecko z kwietnia,więc całą godzinkę pływałyśmy i gadałyśmy o naszych dzieciaczkach

reklama
Post nie wiem czy to będzie pocieszające ale pomyśl że ok. 3 miesiąca już tych mdłości nie będzie no a 6 tygodni już za Tobą. No a jeśli masz mdłości a nie wymioty to może to chłopak - ja nie wymiotowałam będąc w ciąży , miałam tylko okropne mdłości no i ok.12-15 tygodnia straszny ból głowy ( mądrości ludowe mówią że ból głowy to na chłopca ). A jak braciszek bądź siostrzyczka Iki będzie się nazywać? Zastanawialiście się już nad tym?

Do góry