Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
w sensie ja nie jestem zazdrosna o M i on też chyba nie jest.....On pracuje prawie z samymi facetami i nigdy nie dał mi podstawy do zazdrości więc narazie nie panikuję.
Pabla- ja mam takie samo wrazenie, ze malej jest wszystko jedno kto sie nia zajmujenawet mam wrażenie czasem że nie wie że jestem jej mamą;-)

;-)Ja mu ufam, bez tego zaufania nasze malzenstwo by nie istnialo.
Oby nie, bo to bardzo męczące.
moj M nie jest typem faceta, ktory uleglby podrywom jakiejs ''blachary''.
) mało tego ja wtedy wyjechałam do mamy (100km) odpocząc, a on siedział w domu.. Tak się jakoś sama nakręcilam, pomyślałam że jestem teraz nie atrakcyjna (zaznaczam, że przytyłam wtedy 40kg
) i nieapetyczna, ze on napewno, może kogoś szukać
malo tego zadzwonilam do koleżanki i poprosiłam aby poszla i zobaczyła co on robi!!a wymówką miała być oddana książka (to była gdzieś 21-22 h)
jak powiedziała mi kumpela, ze późno na odwiedziny i trochę bezsenc]su to kazałam jej iść pod nasz dom i żeby przez okna polukała co on robi??
oczywiście ona na to, że umyła teraz glowę, a ja jej na to, ze ma ubrać czapkę ( a bylo wtedy lato)
Oczywiscie nie poszla, i całe szczęście bo jakby M to zobaczył, to by pomyślał, że babie odbiło....Jak teraz sobie to przypomnę i te moje wyssane z palca teorie zdrad to się śmieję, ale wtedy akurat nie było mi do śmiechu, czyli widzisz ile potrafią hormony zdziałać!!!
;-) Jestem pewna, ze zazraz ci to przejdzie, a wiesz kiedy najszybciej;jak pójdziesz do fryzjera albo kupisz sobie super ciuszek,zapewniam deprecha mija momentalnie

chociaż pani dr go oglądał i na nic mi nie zwróciła uwagi

)której Kuba nigdy nie widział, siedział sam, podeszła do niego, fakt mine miał nietęgą, chciała pogilgać go po nodze to Kuba subtelnie stopę podkurczył, śmiesznie to wyglądało
ale nie płakał, mam nadzieję ze u nas ten etap jakos lekko przejdzie