reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Ja dzis oddaje Misia pod opieke mojej siostry a sama jade do miasta na spotkanie z kolezanka z liceum:tak:Ciesze sie ze wyrwe sie z domu bo czasami zaczynam czuc sie jak dzikus;-)

reklama
U nas też fatalnie - po wczorajszej śnieżycy, zaspy w centrum miasta po kolana i znowu pada:baffled: Generalnie zima super, jak się siedzi w domu z ciepłą herbatką i książką, ale nam akurat się pieluchy skończyły i nie ma rady, trzeba się przedrzeć do Rossmana:-( No nic, zaraz się opatulimy i posuniemy jak pług śniezny:-p

Adaś,Ika i Misia wszystkiego najlepszego z okazji pół roczku.Rośnijcie zdrowi i grzeczni!!!
Aż mi trudno uwierzyć że Maksiu już ma pół roku,tak ten czas szybko leci
Maksiu dziękuje za życzonka

Dziękujemy:-):-):-)
Misia i Adaś, buziaki dla Was

Surv może oglądniemy Cię w wiadomościach...jako pierwszy wózkowy pług....Mam nadzieję że Rossmana masz gdzieś blisko:tak::tak:
A my się też lenimy. Ika poszła spać a mnie się nic nie chce. Jutro do gina...i aż mam ciarki..

właśnie brakowało mi 4 dzieciaczka. Sto lat Maksiu:-):-):-):-)

no mam ciary bo chciałabym żeby wszystko oki było, no i ta torbiel, itp ech
Dam znac po

Ika,Misia, Adasiu i Maksiu wszystkiego co najlepsze i najsłodsze z okazji półroczku!!Rośnijcie zdrowo!!

Andula i Kasia to dawajcie do mnie, zapakuje Was w bagaż, to nawet M nie zauważy:-p:-D
Jak ja ci zadroszczę Andula spotkania z koleżankami. Fajnie tak się spotakć i powspominać....:happy2:Ja wczoraj dostałam informację na naszej klasie, ze kolega organizuje spotkanie naszego roku ze studiów, normalnie super. Oczywiście podał trzy terminy do wyboru(ja wybrałam ten ostatni z nadzieją, ze dojdę do ładu z wagą do tego czasu:cool2:)
Post nie mart się tym torbielem ja też miłam przez całą ciąże i wiesz, że o tym się dowiedziałam dopiero przed samym porodem:szok:

reklama
no mam ciary bo chciałabym żeby wszystko oki było, no i ta torbiel, itp ech
Dam znac po

Post ja miałam w ciąży torbiel i lekarz mi powiedział że " torbielą zajmiemy się po porodzie" i co się okazało? Że sama się wchłonęła i nic nie trzeba było robić.
Także nie martw się i pamiętaj żeby zabrać od lekarza USG :-D
Powodzenia!

Ja wczoraj dostałam informację na naszej klasie (...)

Właśnie dlaczego jeszcze my nie mamy Twoich namiarów na NK ? Ujawnij nam swoje dane na zamkniętym pod wątkiem NK. Wtedy dodamy Cię do naszych znajomych ... no chyba że nie chcesz :p

Ostatnia edycja:
Do góry