reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Mis wieczorem zasypia bez zadnego problemu.W dzien jest roznie ma kilka krokich drzemek 10,12,16,18 z dwoma pierwszymy problemu nie ma wkladam do lozeczka i jest git z popoludniowymi jest roznie czasami woże w wozku bo maly to uwielbia a czasami drzemke sobie odpuszczamy:-)U nas Misiak probuje rano wstawac juz po 6 i niezle musze sie nagimnastykowac aby pospal choc 40 min wiecej i nie zawsze mi sie to udaje suszarka dziala ale juz coraz rzadziej:tak:

reklama
ale cicho na forum......wszystkie mamy odpoczywają a tatusiowie bawią dzieci :-)
my od rana zabiegani.... rano basen, potem mała spała a ja szukałam alergologa do konsultacji jeszcze - kurcze, wawa taka duza a taki problem ze znalexieniem przyzwoitego lekarza i dostępnego w ciągu tygodnia a nie 2 mcy:wściekła/y:
potem objazd po dwóch hurtowniach z wózkami - nic mi ta wyprawa nie dała....obiad i teraz czekamy na ksiedza....
potem wpadnie ciężarna kolezanka na herbatkę i dzien prawie sie skończy.:-(

Julcia i Victoria wszystkiego najpiękniejszego z okazji ukończenia 6 miesięcy:-)
rośnijcie zdrowe i piękne

a u nas z zasypianiem w ciągu dnia jakaś masakra - płacz okrutny i tylko mocne przytulanie do mamusi uspokaja
ale po kaszce kima na 1,5h:szok::-D
już jestem fanką Nestle

Półroczniaki buziaki i uściski!
Pabla, znalazłaś tego alergologa? Jak chcesz to podpytam koleżankę, która mieszka w Wawie a jej córa miała duże problemy skórne - może zna kogoś godnego polecenia.

Tia, tatusiowie bawią się z dziećmi:dry:Nie u nas:no:Ale sprzątał mieszkanko, więc plus jest;-)

BUZIAKI DLA PÓŁROCZNIAKÓW:-):-):-)
M jest w domu i trochę jest chory, więc mam drugie dziecko i nie mam za dużo czasu na neta:zawstydzona/y: Wczoraj pożegnaliśmy się z cycusiem:-( oczywiście ja jestem bardziej załamana od Antka:-p Mały chyba ma się lepiej bo mniej kaszle i już nie wypluwa leków tylko je grzecznie łyka:happy2: miłego wieczoru:cool2:

reklama
Marcik- ja malej daje mleko Aptamil firmy Milupa, kaszek niestety nie znalazlam, a przypuszczam, ze sa warte sprobowania bo firma z tradycjami. Ty chyba masz te kaszki z Niemiec?

Do góry