reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
Ja za południem i górami i/lub okolicami Krakowa jestem bardzo za.... tylko dziewczyny znad morza musiałyby już niedługo startować, żeby dojechać na czas:-D

Wawa jest chyba najlepszym wyjściem tylko że z dziećmi to nie za bardzo no i ceny tam też raczej powalają. A może jakieś Mazury, coś niedaleko Wawy. Ja pochodzę z małej miejscowaści niedaleko Działdowa, miasteczko nad jeziorem. Może w tamtych rejonach coś. W wakcje, nad jeziorem też nie byłyby złe.:tak:

LIDZBARK.PL to moje rodzinne miasteczko :-)

no no no, dziewczyny, to ja poproszę przed wrześniem tak?????? Zanim się rozpruję. Poszukam czegoś w małopolsce:-):tak::tak::tak: Kasia szukaj też:-D i Kiwaczka i Magdzik, może ta małopolska to niezły pomysł:tak:
A może się z planowaniem przeniesiemy na zamknięty co??

Ja też bym chciała w góry ..ehh... ale nie wiem za bardzo jakby to wyszło z takim małym dzieckiem. No ale myślę że trzeba by było wybrać miejsce gdzie byłyby atrakcje dla dzieci . Jakieś zoo czy coś w tym stylu. A odnośnie dziewczyn z Trójmiasta to z noclegiem muszą pojechaćw góry. Ja dwum dziewczynom + dzieci mogę zaproponować nocleg:) Jakoś 1 noc uda nam się przenocować z 3 bąblami :happy: No i myślę że Tosika też by przenocowała z 2 osoby + maluchy:happy: Prawda Tosika?

A może się z planowaniem przeniesiemy na zamknięty co??

Tak jest . Jestem za to lecę na zamknięty.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry