reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Zmieniając temat.... oglądalam swoje zdjęcia z dzieciństwa jak byłam u mamy, mam załozony album, czarne kartki na których naklejone są fotki i każda fotka podpisana białym atramentem:-) mój ojciec lubił takie plastyczne robótki. No i byłam w szoku co ja wyprawiałam w wieku Lenki - jak kończyłam 7 mcy to raczkowałam, stawałam na głowie i pupę podnosiłam do góry na wyprostowanych nogach i stałam sama przy meblach:szok::szok::szok: a jak miałam skończone 9 mcy to robiłam pierwsze kroczki......w szoku byłam jak te foty zobaczyłam i uświadmiłam sobie że byłam dokładnie w wieku Leniaka.....a moja córa ledwo przesunie sie centymetr,dwa na brzuchu do przodu.....idzie w rozwoju w Tatusia, który nieco wolniej do wszystkiego dochodził:-p;-)

reklama
Survivor 100 lat duzo zdrowka ,radosci i szybkiego znalezienia domu marzen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzięki, dziewczyny - szybkie jesteście!:-)
Moja córa też uznała dziś, że na świętowanie nigdy nie jest za wcześnie, w związku z czym obudziła mnie o 6 i dopilnowała, żebym już nie zasnęła, po czym sama poszła spać:-D

U mnie pobudka po 6 to juz niestety standard:baffled:Jakos i tak zmeczona nie jestem bo wczoraj poszlam spac po 20:szok: gdyz znowu paskudna migrena sie przypaletala:baffled:
Surv to juz tradycyjnie na winko zapraszasz;-):-)??

surv wszystkiego najpiękniejszego z okazji urodzinek
oby marzenie o domu się spełniło a rodzinka zdrowiem i pomyślnością się cieszyła:-)

Kate bądź dzielna

reklama
Surv Z okazji urodzin,
które są raz w roku
Niechaj będą szczęśliwe
i pełne uroku
Składam Tobie szczere
życzenia
Aby się spełniły
najskrytsze marzenia

Kate trzymaj się.

Do góry