reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Wiadomośc do admina wysłana, i zgodnie z Waszą wolą zmieniłam regulamin, tzn pkt 4, napiszcie czy tak wystarczy czy jeszcze coś zmieniamy :blink:

4. Dostęp do wątków zamkniętych można otrzymać po przynajmniej 4 miesięcznej aktywności na forum i napisaniu 400 postów, oraz zgodzie wszystkich Lipcówek z wątku zamkniętego.

reklama
Zgadzam się z zablokowaniem ,Sylcia dobrze to napisałaś.
Już mieliśmy taką jedną fantastkę Cisowianka,pamiętacie?Jak się okazało nie miała wcale dzieci a pisała ze ma bliźniaki

Survivor wszystkiego najlepszego!Samych wspaniałych dni, spełnienia marzeń!

Sylcia dobrze ze napisałas do admina, zmiana regulaminu to dobry pomysł.:tak:

Witam
SURV SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEŃ, DUŻO ZDROWIA, POCIECHY Z CÓRCI I WSZYSTKIEGO NAJ NAJ ŻYCZY KASIA I ANTOŚ:rofl2::rofl2::rofl2:

Widzę, że zaszły poważne zmiany, ale oczywiście wszelkie decyzje popieram i uważam, że to świetny pomysł ze zmianą regulaminu;-) ja także nie mam humoru, a poza tym Antek mi tego nie ułatwia, ale o tym na innym wątku;-) dziś kupiłam mojej Siostrze ciężarówce ubranka w rozmiarze 56, ale się nad nimi rozczuliłam:zawstydzona/y: :-)

reklama
dziś kupiłam mojej Siostrze ciężarówce ubranka w rozmiarze 56, ale się nad nimi rozczuliłam:zawstydzona/y: :-)
Kate ja też dzisiaj kupiłam pewną rzecz swoje ciotecznej siostrze ciężarówce ale przez allegro i jest to album ANNE GADDES_____ Pamietnik malucha HIT album!!! (537630402) - Aukcje internetowe Allegro ale też się rozczuliłam i jak sobie pomyślałam że taki maluch się urodzi to aż trochę jej zazdroszczę...:-( No a ma się oczywiście urodzić chłopak a termin na następnym tydzień : 02.02.2009 :happy:

Do góry