reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Nea - wszelkiej pomyślności:-)
magdzik_w powodzenia w pracy
najwyżej Julka będzie sprawdzać testy;-)
Sylcia zdrowka
a my dziś siedzimy w domku
wyszłam na 10 min na spacerek i zawracałam szybciutko bo jakiś niemiły wiatr wiał i mi samej po podwiązkach ciągło, a tak się boję przeziębienia jak diabeł święconej
niech się ta pogoda określi
no a w sobotę przyjeżdżają dziadki:-) i Tymuś udaje się w odwiedziny do koleżanki;-) i cioci, z którą mamusia leżała na porodówce
ale się cieszę na nasze spotkanie po 6 miesiącach:tak:

reklama
Nea - wszystkiego naj, naj :-)
Najlepsze życzenia również dla Szymusia z okazji pół roczku :-)

Mnie rozłożyło dzisiaj przeziębienie na maksawczoraj po południu dostałam katar, a dzisiaj ledwo żyję :crazy: żalić się dzisiaj nie będę bo brak sił. od rana leżę w łóżeczku bo cały czas mi zimno :szok::szok:, mała cały czas chce się bawić, a mama nie ma na to siły...
Jak ktoś ma dobry sposób na szybkie pozbycie się kataru i przeziębienia domywymi sposobami, to będę wdzięczna za informację. Z racji karmienia piersią wszelkie medykamenty odpadają....:-(

magdzik, dasz radę! na początku na pewno będzie ciężko, znam to z autopsji, ale teraz jakoś idzie, choć zdarza się, że tłukąc tekst podśpiewuję małej piosenki dziecięce, albo w newralgicznych chwilach przed deadlinem Młodą niańczy TV Style:-p
Ja się dziś po miesiącu kiblowania z małą wybrałam na wyprzedaże, ale już dość przebrane - w smyku owszem jeszcze sporo ciuszków, ale wszystko różowe, a ja mam już dość różów. Za to w 5-10-15 są fajne bluzeczki po 8 zł i pluszowe pajacyki po 16:tak:A w H&M przeceny niet:-( miałam nadzieję, że kiedyś w końcu przecenią te jednokolorowe bodziaki i bluzeczki, które mi się tak podobają, no ale niestety...

My byłyśmy na spacerku z 30 min, chmury jakieś przyszły ciemne i wieje wiec zawróciłyśmy. załatwiłam tylko sprawy spożywcze i apteke i do domciu. Teraz młoda tłucze sie po łózeczku szukając miejsca do spania:-)
a ja robie herbatkę w wcinam jeżyki....i zaraz legnę na kanapie bo jakaś ledwo żywa jestem chociaż prawie nic nie robiłam dziś:zawstydzona/y:

Nea zdrówka, pociechy z maleństwa, wspaniałego wesela, a przede wszystkim, życzę Ci, aby każdy kolejny dzień był piękniejszy od poprzedniego.

Magdzik z jedenej strony współczuję Tobie, ale z drugiej to nie raz zastanawiam się (tak samo zresztą jak Mondzi) czy dobrze zrobiłam idąc na wychowawczy?? Bo w końcu chowam w kieszeń swoje ambicje....aczkolwiek wszystkie nieprzespane noce rewanżuje mi ten jeden uśmiech mojej perełki:-)
Magdzik ja też kiedyś wykładałam i uwierz mi wiem, że to ciężki kawałek chleba :tak:
A ja mam od wczoraj utrudniony dostęp do intenetu, bo mam od wczoraj mamę i z jednej strony jest super, bo nie może się nacieszyć wnusią, dogadza wnusiowi i mężowi kulinarnie ale z drugiej strony jest odzwierciedleniem teściowej z najnowszej reklamy ikei (nome omen rewelacyjna!!) na zasadzie" coś ta palma ma sucho, no ale twój tron i ty tu rządzisz:sorry2:

Witajcie kochane,
Strasznie dawno mnie nie było ale odkąd pracuję mamy taki zawrót głowy że padam na twarz. Nawet nie mam siły zasiąść do kompa wieczorem :zawstydzona/y:
Bardzo się za Wami wszystkimi stęskniłam. Może wkońcu dam radę się jakoś zorganizować i wrócić na łono BB :tak:.
Postaram się choć w części nadrobić zaległości w czytaniu bo zupełnie nie mam pojęcia co u Was :zawstydzona/y::-( i
POZDRAWIAM WAS I WSZYSTKIE LIPCOWE MALUCHY SERDECZnIE :tak:

Tosika....już sobie ciebie wyobraziłam i Twoją mamę z tym tronem...dobre:-D:-D:-D:-D:-D a reklama jest niezła:tak::tak:
jejku idę znowu do łóżka bo nijak nie idzie wysiedziec przy kompie ale mi za wami tęskno:tak:

Oj, tyle mnie ominęło :szok:
Post WIELKIE OGROMNIASTE GRATULACJE z okazji Fasoleczki w brzuszku :-D! Cudowna wiadomość :-D
Ikusi zawsze uśmiechnietej, życzymy z Natusią szybkiego powrotu do domciu i zdróweczka. Dacie radę dziewczynki. Przesyłamy moc buziaczków. Trzymajcie się dzielnie!

Natalka bardzo,bardzo dziękuje za pamięć i życzenia z okazji 6-go miesiąca:-)

Nea, najlepsze życzenia dla Ciebie :)

Szymciu, rośnij zdrowy, okrąglutki ;))

reklama
My wlasnie wrocilismy z godzinnego spacerku Misio pospal ja troszke zmarzlam ale spacerowalam z siejka wiec bylo ok:-)
Beaa to ja wracam jak w Uk juz cieplusio
Mamabartka witej z powrotem:tak:

Do góry