Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

teściowe dla takich zięciów codziennie śniadanka do łóżka powinny przynosić
)A i owszem, po tym jak okazało się, że jak nie może być" the best" to nie chce być na naszym forum wcaleA powiedzcie dziewczynki co sie stalo z Marcik? wszystkie posty pokasowane,czyzby sie na nas obrazila?

w domu sajgon na kółkach
dosłownie jakby mnie z miesiąc nie było
M wygląda jak żebrak i tak się zachowuje

zaczął się kajać, żebym dzisiaj wróciła, ale byłam twarda i powiedziałam, że MOŻE wrócę jutro jak obieca, że już nigdy takiego numeru mi nie odwali (w co wątpię, ale jakiś czas będzie grzeczny) i wysprząta dom na błysk (w to też wątpię, ale coś tam zrobi);-) w ogóle zaczął mi zabierać Małego ubranka bo ja mam wracać do domu, a nie dziecko pakować
myślę, że cała sytuacja dała mu do myślenia
zresztą i tak wszystko wyjdzie w praniu;-) Madzia ja przed ślubem oddawałam pierścionek 5 razy
zawsze elegancko wkładałam w pudełeczko i mu oddawałam - najbardziej się wściekał jak nie chciałam go nosić;-) podobno jest taki przesąd, że będzie szczęście w małżeństwie jak kobieta przed ślubem 7 razy zwróci pierścionek narzeczonemu 

ja już byłam blisko;-) miłego dnia, mam dzisiaj laby i zamierzam nic nie robić:-)