reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Ewelinka jak by mój mąż tak zrobił to bym go chyba rozerwała.
Pabla ale męczy się ta twoja siostra,jak by nie mogli jej coś przyśpieszyć ,och ci lekarze.
Ja właśnie zjadłam 3 pączki,sąsiadka przyniosła jej teściowa piekła,przepyszne.
Renia takie rzeczy to najlepiej w Piekarach tam są podobno rewelacyjni chirurdzy.W Cz-wie mojej ciotce chcieli amputować nogę po złamaniu,pojechali do Piekar tam zoperowali i chodzi nawet bez kuli.

reklama
KasiaDe- a ty kochana juz zaczelas swietowanie Tlustego Czwartku? Tak nabralam ochoty na paczki, ze chyba zaraz pojade do nocnego sklepu...:rofl2:

No pewnie! A co świeżutki chruścik będzie czekał do rana. Jedna porcja zjedzona, druga zabieram do pracy, żeby umilić sobie czas:-D

Sylcia ale smaka narobilas tym paczkiem:-p
Kasia podrzuc tez nam kilka chrustow:tak:
Renia nie denerwuj sie ,wszystko bedzie dobrze,nie ma co sie martwic na zapas.Trzymam kciuki za mezulka.
Pabla szybko daj znac jak sie siostra rozpakuje.Oj bidulka tak mi jej szkoda,ze sie tak meczy,ale nagroda bedzie przecudowna.Powodzenia dla siostry.

Sylcia ale mi też smaka narobiłaś :-)

Surv trzymaj się kochana!! Wszystko będzie dobrze, zobaczysz ( jestem sponiwacona z czarownicami:-p) - moi rodzice mają dom gdzie dawno, dawno temu były bagna i czarownice urządzaly sobie takie tam sabaciki:-) a miejsce nazywa się Lau Garbis:happy:

Pabla współczuję siostrze:tak: biedna meczy się milosiernie, też miałam podobnie....

Ewelinka nie daj sie chłopu!! Przepraszam za kogo on się uważa???:crazy: I tylko on ma przepraszam patent mądrosci życiowe?? A to ze nie jesteście malżeństwem nie uprawnia go do takiego traktowania:tak: oj jakby mi się trafił w ręce taki chłop, to ja bym go...wrrrrr....:wściekła/y: bądź dzielna kochana!!!

a my dzisiaj szalejemy (mama jest tylko do jutra);-) Bylismy w kinie (podziwiam M, był bardzo twardy bo to babski film był;-):-p:-D - Wyznania zakupocholiczki (coś dla mnie:rofl2:) póxniej bylam z M na spotkaniach, i powiem wam, ze tak się wytęskniłam za małą że hej, normalnie jak wrócilam po tych 4h to malo jej nie schrupalam:-)

a apro po tłustego czwartku, to ja jutro baluje u Liwus hihihihihihi robimy sobie taki mini żłobek BB (Liwka zaprosiła jeszcze mamę sirpniówkę i drugą mamę z BB ale ośmiomiesięczniówkę:-p balanga będzie na całego:rofl2:

tosika ale wam fajnie dziewczyny, taka balanga BB:-) super!

ja tez chcailabym zrobic moze jakis chruscik na jutro, jesczez nigdy nie robilam wiec zaraz lukam na jakis przepis i biore sie do roboty;-)

Ja dopiero teraz mam chwilkę dla siebie. Taki zabiegany dizsiaj był dzień. Narobiłyście mi smaka tymi pączkami i chrustami. U mnie się mówiło faworki. mniam, mniam, mniam
Surv, jestem z Tobą, jesteśmy z Tobą. 3maj się!!!!!!!
Ewelinka, dasz radę !!!
Tosika, udanej zabawy !

witam witam
Ja melduję poslusznie że pączek u mnie zaliczony:-):tak::tak::tak:
ale trochę za słodki był i mi mdło teraz:-(
miłego dnia i duuuuużo pączków

Też się melduję w przelocie - nocka do bani, bo moja domatorka postanowiła, że u babci nie będzie spać. Mam nadzieję, że za to odpadnie teraz, bo jak zapodam jej kaszę, to idę do kuchni smażyć pączki - wszystkim nam się przyda coś słodkiego na pociechę:-) Słodkiego dnia!:-D

reklama
Ja jeszcze pączka nie zaliczyłam, bo młoda od rana jęczy, udało mi sie obiad zrobić i troche ogarnąć kuchnię. Jak młoda zaśnie to wtedy zrobię kawkę i zjem pączusia.

Do góry