reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Mondzia, chętnie bym cie przytuliła, przechlapane.Też bym się wkurzała. Z drugiej strony nie warto się nakręcać. Rozmowa wskazna bo z miętoszenia tego w sobie może być wybuch jak diabli.Trzymaj się i nie dołuj. Wiosna blisko.
renia dt aniczków, dawaj, dawaj. Pewnie zmieniły ci się wymiary (mi strasznie) więc na pewno nowa bielizna się przyda a najlepiej dobrze dopasowana.
Madzia a no taaak :-D To może jakiś sprzęt "zewnętrzny".

Co do GPS mój na swój narzeka zwykle że źle prowadzi ale i tak go kocha, faceci uwielbiaja takie bajery. Z ukochanych prezentów mojegom.-Dyskografi (chyba tak to się nazywało :p)a Queena- jest fanem i cieszył sie jak dziecko. Może twój też ma swój ukochany, zapomniany zespół?

Ehh ja marze o spacerku. Na razie jesteśmy cały czas chorzy więc od miesiąca siedzimy na tyłku.a spacerujemy tylko z auta do przychodni. Nawet spacerówki nie założyłam bo nie ma sensu, bo wózek słuźy do spania (tylko nogi troche z gondolki wystają :-D).

reklama
Tosika to może coś jeszcze zmajstrujecie? hihi

hahahaah ja to razie pass:sorry2: :-p chyba że mnie stary przypili i szantażem weźmie:rofl2::-D:-D:-D

wiecie co, byłam u mnie dzisiaj znajoma na kawie i zastrzelila mnie jednym zdaniem:baffled: na poczatek opiszę wam, ze jest osoba która uważa że jest najmądrzejsz, najfajniejsza, jej dzieci są też naj (pamiętam jak kiedyś Kornelek dostał propozycję bycia modelem - co mnie trochę połechtalo- i parę razy byl na wybiegu - zresztą dostał gratyfikację w postaci ubrań, które prezentował:tak::-) no i jak ona się dowiedziala, to dzwoni do mnie i mówi abym wkręciła jej syna też, bo on taki ładny:szok::szok: a ja jej nato, że niby jakmam wkręcić???? niech sama ruszy tyłek i wyśle zdjecia syna i zadba o jego "karierę":-p:sorry2::-p ( a tak naprawdę, to moja znajoma zajmuje się tego typu imprezami i mi zaproponowała, ja oczywiście dałam cynk innej mojej koleżance i dzięki temu jej czterolatka też przez chcwilunię była modelkę:rofl2: (na zamknięty pokaże wam zdj. małego):-);-) a przez to ze ona jest taka to i ja sie nie wysiliłam:dry: no i dzisiaj pytam się jej czy chodzi dalej na ten fitness pod ciśnieniem dalej?? (kiedyś wam o tym pisalam) a ona ze praktycznie codziennie:szok: od dwóch m-cy, to ja fachowym wzrokiem oblukałam ją i mówię, że rzeczywiście talia fajna jej sie zrobiła, a ona mi na to : Nie ja zawsze taką miałam:szok::szok::szok::baffled: kurde, a jej do grona modelek to jeszcze hen hen:eek: ale mnie w lekko konsternacje, swoim zachowaniem wprowadziła:sorry2: zero skromnosci....:oo: mało tego ona patrzy na mnie i mówi, no wiesz ty to powinnaś ze mną polatać bo sadełko masz niezle:growl::growl::oo::wściekła/y: powiedziałam, zeby lepiej podziwiała swoje boskie ciało:angry: a ona :angry:hahaha jaka ja dowcipna:baffled:

Tosika ty to dziewczyno masz niezle przeprawy z tymi swoimi kumpelami, no ale ta to rzeczywiscie skromniacha:baffled:
kurde fajna sprawa z Twoim Kornelem, miec dziecko modela to hoho, musialas chyba chodzic jak paw dumna co?:-)

Toska fajnie miec w domu malego modela:-) Ja mam podobna kolezanke,jej Adusia jest najlepsza,najpiekniejsza itd.

Młodsze śpi - choć cos tam kwęka a starsze ogląda Sąsiadów. Jak zacznie mi tak w domu kombinować, to:szok:
Ja mam jutro urlop, ale znając dzieci, to na bank nie pośpię:eek:

Tosika kolezanka ma niezly tupet :baffled: a fajnie miec malego modela, tez bym pewnie jak pawica chodzila :tak::tak::tak::tak::tak:

ja mam @ :crazy: i zdycham grrr wszystko mnie doprowadza do szlau; moje mlodsze za cholere nie chcialo isc spac na druga drzemke :wściekła/y: i marudzila i plakala i krzyczala na mnie :-) zasnela o 19, syn tez juz spi ;-)
mąż pojechal po tesciowa a ja pojezdze samochodem sobie na parkingu :dry: nienawidze parkowania, musze sie podszkolic :-p:-p:-p
spokojnego wieczorku mamusie

ahahaha Wercia cos zaczela wreszcie dzialac-jak ja polozylam na brzuchu to przesuwa sie wokol osi :-)

Tosika - gratulacje syna modela!!! możesz być dumna:-)
Iza - to super że Iza się kręci na brzuszku, zobaczysz, jak już się wkręci to będzie Ci szaleć:-) Moja tak kręcąc się potrafi z pół pokoju zwiedzić:tak:

ale naskrobałyście:-)
ZDRÓWKA DLA WSZYSTKICH DZIECIACZKÓW:-D
My dzisiaj cały dzień w domu:-( Mały zaczyna mi pokasływać i już zaczynam się martwić:baffled: normalnie jak nie urok to ...
Tosika Ty miałaś dzisiaj wizytę koleżanki typu "jestem najpiękniejsza", a ja miałam koleżankę typu "mam najgrzeczniejsze dziecko pod słońcem":crazy: podejrzewam, że zacna koleżanka już mnie nie odwiedzi, gdyż jej córcia szatan wcielony - omen:szok: zdemolowała mi dom i ja się trochę odezwałam:zawstydzona/y: a na to koleżanka, że zabraniam jej dziecku zabawy:szok: dosłownie "wszystkiego jej żałuje, a przecież zabawki Antka nie będą wieczne":wściekła/y: dobra nie będą, ale niech On sam je popsuje a nie ona prawie trzylatka, która nie ma za grosz kultury:crazy: dobra ponarzekałam:blink:
przed chwilą M przywiózł mi z Biedronki regał:-D:-D:-D za 50zł ale fajny na zabawki i różne duperele:-p już się nie mogłam doczekać i go skręciłam:tak: mała rzecz a cieszy:-) jak człowiek nie ma mebli to każdy bubel sprawi radość:-)

reklama
Tosika fajna koleżanka:baffled:co do zdjęć to moja znajoma namawia mnie żebym jej dała kilka zdjęć Kuby bo on chce go do reklamy zgłosić:dry:ja się ociągam bo raz że nie wierze że go wybiorą a dwa jakby go wybrali to nie mam zamiaru po Warszawie jeździć. Koleżanka jest aktorką gra w teatrze w Krakowie no i epizody w serialach i w reklamach więc by go gdzieś wkręciła:dry:
KATE ja bym też nie dała niszczyc zabawek mojego dziecka,:angry: także luz:tak:no i regał może być spoko:tak:
KasiaDe udanego jutrzejszego urlopu;-):tak:

Do góry